Cremen un ninot amb la cara de Buch en la manifestació dels CDR contra “el mal govern”

Els manifestants han anat de l'acampada de la plaça Universitat a la plaça Sant Jaume

Centenars de persones, convocades pel CDR del Barcelonès amb el suport dels joves acampats a la plaça Universitat, s’han manifestat pel centre de Barcelona aquest dissabte al vespre. En aquesta ocasió, ho feien amb un objectiu molt definit: cantar les quaranta al Govern de la Generalitat. Ho demostrava el lema de la marxa, “mori el mal govern”. També el primer càntic que han alçat: “Esquerra i PDECat, la paciència s’ha acabat”.

[r:1]

De fet, després de recórrer diversos carrers han arribat a la plaça Sant Jaume i allà han cremat un ninot de cartró amb la imatge del conseller d’Interior, Miquel Buch, del qual reclamen la dimissió.

La marxa ha arrencat a la plaça Universitat i ha enfilat el carrer Pelai i la Rambla. Mentrestant, antiavalots de la policia s’avançaven a un possible final de ruta i disposaven tot de tanques a la Via Laietana, a tocar de la Prefectura Superior de la Policia Nacional espanyola  a Catalunya.

Manifestació

Manifestació “Mori el mal govern”, amb una pancarta que acusa ERC i JxCat de “buidar ulls” en els aldarulls de les protestes contra la sentència de l’1-O / D.C.

El paper del Govern després de la sentència no ha estat a l’altura de les circumstàncies, asseguraven els convocants de la mobilització. Una de les àrees més criticades és la conselleria d’Interior, pel paper dels Mossos d’Esquadra. S’ha clamat per la destitució del conseller Miquel Buch i s’han vist pancartes que acusaven ERC i JxCat de “buidar ulls”.

Manifestació 'Mori el mal govern', davant del Palau de la Generalitat / D.C.

Manifestació ‘Mori el mal govern’, davant del Palau de la Generalitat / D.C.

A l’arribada a la plaça Sant Jaume, els manifestants s’han adreçat directament al Palau de la Generalitat amb càntics contra el paper de l’executiu català. A més de cridar càntics que apuntaven als Mossos, s’ha arribat, fins i tot, a demanar la dimissió del Govern.

També s’ha aprofitat la concentració per recordar que els acampats temen un desallotjament que podria ser imminent. “Us demanem que estigueu atents a possibles convocatòries”, ha demanat una portaveu del CDR Barcelonès megàfon en mà.

Més informació

Comentaris

  Català 03/11/2019 12:03 am
  Os CDR deveriam poder ser votados nas eleições...
  ESTIC MIRANT 03/11/2019 12:41 am
  el Preguntes Frecuents i per fi a sortit un music que no es un soplagaitas, el gran JOAN REIG, FELICITATS
  Victor 03/11/2019 11:40 am
  Independentistes manifestant-se contra independentistes en aquest moment és un tret al peu important i una estratègia estúpida.
  Molt bé nois! 03/11/2019 12:10 pm
  S'han de dir les coses com son. Els violents son els Mossos i la PN. La Gene s'ha de situar: o de part del poble català, o de part de la poli
  ferreret 03/11/2019 5:44 pm
  Hi ha molts infiltrats amb els sense control. No badeu !!!!

Nou comentari