Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC i JxCat demanaran al ple de Barcelona debatre sobre les sentències de Junqueras i Torra
  • CA

ERC i JxCat demanaran conjuntament aquest divendres al ple de Barcelona debatre sobre els casos judicials de Junqueras i Torra. Segons ha explicat el grup d’Elsa Artadi, sol·licitaran que s’accepti “la urgència” de debatre les sentències del TJUE i el TSJC que s’han conegut aquest dijous sobre el líder republicà i el president de la Generalitat, respectivament. Els dos grups retiraran proposicions que tenien previstes, i cadascun registrarà pel seu compte un mateix text nou. Amb tot, les proposicions que es presentin se substanciaran en un sol debat.

[r:1]

JxCat retirarà la proposició relativa a la Comissió de Seguiment de l’aplicació de la Zona de Baixes Emissions, que estava transaccionant amb el Govern, i la registrarà per a la seva aprovació en el plenari del mes de gener. Al seu torn, Esquerra preveu retirar una proposició relativa a la taxa de residus.

Més notícies
Colau demana “cap fred” i “intel·ligència política” davant de les sentències de Junqueras i Torra
Notícia: Colau demana “cap fred” i “intel·ligència política” davant de les sentències de Junqueras i Torra
Comparteix
L'alcaldessa de Barcelona insisteix que la "judicialització" del conflicte català s'ha de revertir i reclama "obrir una nova etapa" amb l'alliberament dels presos polítics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa