Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC demana una auditoria de les despeses de l’Ajuntament durant la pandèmia

El grup municipal d’ERC presentarà un prec al pròxim plenari per demanar una auditoria de la gestió de l’Ajuntament de Barcelona durant la pandèmia per conèixer els detalls i els informes que justifiquen totes les despeses aprovades pel consistori durant la pandèmia. “Volem saber la despesa realitzada per l’Ajuntament de Barcelona i les seves entitats municipals per a la gestió de la pandèmia, i sota l’estat d’Alarma, on es contemplin totes les contractacions realitzades i la seva idoneïtat”, ha explicat Elisenda Alamany.

Els republicans han anunciat que presentaran una proposició perquè l’Ajuntament condemni l’espionatge polític a càrrecs del seu partit com el regidor Ernest Margall o el president del Parlament, Roger Torrent. “En una democràcia no ens podem posar de perfil ni condemnar amb la boca petita aquests fets, hem d’actuar, no ens podem quedar només en la protesta i el tuit”, ha afirmat el portaveu d’Esquerra, Jordi Coronas. També reclamaran que el govern espanyol i la fiscalia obrin una investigació dels fets.

Així mateix, Alamany ha avançat que el seu grup es posarà en contacte amb JxCat per exigir la retirada de les esmenes que el partit ha presentat a la futura llei de regulació dels preus de lloguer que tramita el Parlament. “Per la urgència que la qüestió té a Barcelona i a l’àrea metropolitana demanem a JxCat que rectifiqui i que retiri les esmenes que van presentar a última hora”, ha insistit. La regidora considera “intolerable” les traves de JxCat a una llei a la qual havien donat suport total uns dies abans. Els republicans també esperen que BComú i PSC es posicionin a favor del text.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa