Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC demana més recursos per “prevenir” situacions com les d’avui als desnonaments
  • CA

La regidora d’ERC Eva Baró ha proposat una major aposta per la mediació i un augment dels recursos destinats a la Taula d’Emergència Habitacional contra els desnonaments a Barcelona, segons ​​ha informat aquest dijous el grup municipal en un comunicat.

Demana treballar per mobilitzar 500 pisos dels més de 10.000 buits que hi ha a la ciutat per a les famílies en llista d’espera d’alternativa habitacional, així com potenciar les Oficines d’Habitatge per “prevenir” que siguin els veïns els que tracten d’aturar desnonaments.

“Bona part de la solució passa per una banda per accentuar i treballar la mediació ininterrompuda entre les unitats familiars i el propietari fins que no s’arribi a algun tipus d’acord”, ha assenyalat Baró en un vídeo distribuït pels republicans.

També ha defensat incrementar la partida pressupostària destinada a les Oficines d’Habitatge municipals, un servei que considera “indispensable”, i considera que els professionals que hi treballen ho fan en una situació de col·lapse i precarietat.

Així mateix, la regidora ha demanat al govern municipal que prengui la iniciativa i el lideratge i que “per una vegada no faci el que acostuma a fer en aquestes situacions: acusar les altres administracions i treure de sobre les seves responsabilitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa