Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos mantenen la pressió sobre unes protestes per Hasél que van a menys

El vespre dels dissabtes s’ha establert com el moment habitual en què encara cuegen les protestes per l’empresonament de Pablo Hasél i “per la llibertat de tots els represaliats del Règim”. L’afluència cada vegada va més a la baixa, però això no evita que hi hagi centenars de persones que segueixin protestant a peu de carrer pels mateixos motius que van alimentar els aldarulls un mes enrere. Entre els convocants, de fet, segueix havent-hi els CDR.

Avui, la Guàrdia Urbana ha xifrat l’acció en 350 manifestants. Des del primer moment, però, els participants han estat lligats en curt pels Mossos d’Esquadra. A la convocatòria inicial de la plaça Universitat, a les 19h, ja s’han trobat amb els accessos de l’estació de metro tancats per ordre de la policia catalana. Més endavant, quan la marxa s’ha plantejat baixar per la Rambla, s’han trobat una línia policial d’antiavalots que els evitava tombar en aquest sentit. En tot moment, el dispositiu de la policia ha seguit de prop el gruix de la mobilització. I, a més, els Mossos han disposat l’helicòpter i un equip de drons per seguir per l’aire la mobilització. Tot i ser pocs, els volien lligar curt.

Amb tot, els participants de la protesta han clamat missatges contra l’Estat, contra la repressió i contra els Mossos. I també han reivindicat el missatge de la convocatòria: “Per la conquesta dels nostres drets i llibertats“. Més enllà d’això, no s’han produït incidents i s’ha mantingut un to pacífic en tot moment. Finalment, al voltant d’un quart de nou s’ha començat a desfer la marxa més coordinada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a març 21, 2021 | 06:05
    Català març 21, 2021 | 06:05
    Les protestes van a menys i la condemna d'Hasse
  2. Icona del comentari de: Català a març 21, 2021 | 06:05
    Català març 21, 2021 | 06:05
    Les protestes van a menys i la condemna d'Hasse

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa