Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls es compromet a crear un “ecosistema” per atreure les empreses afectades pel Brexit
  • CA

El candidat de BCN Canvi-Cs a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, s’ha compromès aquest divendres a crear un “ecosistema” econòmic favorable a la ciutat per aconseguir atreure les empreses que se’n vagin del Regne Unit pel Brexit. En un acte de presentació d’un manifest d’emprenedors a la seva candidatura al Palo Alto Market, ha sostingut que no es poden tornar a produir situacions com la de l’Agència Econòmica del Medicament, que va marxar de Londres i de Barcelona, i es va postular per acollir-la però va ser descartada per l'”inestabilitat política” generada pel procés independentista, segons ell.

L’ex primer ministre francès ha assegurat que una de les primeres mesures que crearà si guanya les eleccions, serà una “oficina” sobre el Brexit per gestionar les empreses britàniques que vulguin venir a la capital catalana i afavorir la seva implantació. Ha destacat que això s’haurà de fer els primers dies del mandat, perquè creu que es produirà a curt termini, però ha insistit que per aconseguir que Barcelona sigui atractiva per a aquestes empreses serà necessari que hi hagi una “confiança” empresarial.

[r:1]

Estabilitat econòmica

Valls ha defensat la importància que hi hagi estabilitat a l’economia barcelonina, que considera que els darrers anys s’ha reduït per la gestió de l’alcaldessa, Ada Colau, i pels efectes del procés independentista, de manera que vol “repensar” l’estratègia de promoció econòmica amb l’objectiu de captar inversions. “Vull ser la garantia d’estabilitat d’un ecosistema que afavorirà la investigació, la innovació i l’atracció de talent”, i ha demanat tenir el suport dels emprenedors per aconseguir-ho.

També considera que l’Ajuntament ha de “liderar l’esforç de formació i atracció de talent”, i s’ha reivindicat com l’únic candidat capaç d’exercir aquest lideratge. Una desena d’emprenedors ha signat un manifest que dona suport a Valls i que defensa que el proper alcalde doni oportunitats a les start up. “Volem que Barcelona es converteixi en la capital europea de l’emprenedoria. Creiem que per a això és necessari un canvi real i que el proper alcalde de Barcelona sigui Manuel Valls”, conclou.

Més notícies
La microempresa d’Osona que ha tret Seat de la Cambra i Valls de polleguera
Notícia: La microempresa d’Osona que ha tret Seat de la Cambra i Valls de polleguera
Comparteix
Truckat, que no té ni pàgina web, s'ha imposat al fabricant d'automòbils a les eleccions camerals i és un exemple de la revolució que s'ha viscut a l'ens
Valls recorda el pacte de Collboni i Colau com a premonició del que tornarà a passar
Notícia: Valls recorda el pacte de Collboni i Colau com a premonició del que tornarà a passar
Comparteix
El candidat de C's ha emplaçat els ciutadans a "reflexionar i votar" i ha insistit que els comicis d'aquest diumenge determinaran "el futur de Barcelona"
El candidat del PP, Josep Bou, envoltat de periodistes per fer declaracions. | Jordi Play
Bou: “Cal pensar amb qui aniria Valls si juguessin les seleccions de França i Espanya”
Notícia: Bou: “Cal pensar amb qui aniria Valls si juguessin les seleccions de França i Espanya”
Comparteix
El candidat del PP destaca que ell no amaga les sigles del seu partit, com considera que fa l'ex primer ministre francès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un venedor de fum a maig 24, 2019 | 18:19
    Un venedor de fum maig 24, 2019 | 18:19
    Valls crearà un ecosistema? No és poc cregut aquest paio. De polític fracassat a déu de l'univers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa