Colau consolida el lleu avantatge sobre Maragall a l’última enquesta andorrana

El PP sortiria de l'ajuntament, la CUP s'hi mantindria i hi entraria Graupera | JxCat i Valls es disputen la 4a plaça

La darrera enquesta andorrana aposta per la remuntada d’Ada Colau. El cinquè i últim sondeig d’El Periòdic d’Andorra, que esquiva la prohibició de publicar enquestes els darrers cinc dies de campanya electoral, dibuixa una recuperació del vot per a Barcelona En Comú, que assoliria el 21% del vot i 9-10 regidors. ERC retrocedeix 3,3 punts en una setmana i es quedaria amb el 19% de les paperetes i 9 seients al ple. 

La tercera plaça sembla segura per a Jaume Collboni, que manté el 15% del tracking del dia anterior i els 7 electes ja pronosticats. En canvi la quarta posició està més disputada: JxCat i Manuel Valls rondarien els 6 representants i es porten mig punt de diferència, en aquest estudi a favor de la llista de Quim Forn (13%).

La sorpresa arriba més aviat a la taula baixa: el PP de Josep Bou baixaria unes dècimes (4%) més que l’acaben de situar fora del consistori, on ara té tres regidors encapçalats per Alberto Fernández Díaz. La CUP i la candidatura de Primàries de Jordi Graupera, en canvi, rebrien vora el 6% de les paperetes i s’emportarien 2 regidors per llista.

Més informació

Nou comentari