Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ultra agredeix tres apoderats en un col·legi electoral a Ciutat Meridiana

Un ultra ha agredit aquesta tarda els apoderats d’ERC i comuns al col·legi electoral del centre cívic Zona Nord, situat a Ciutat Meridiana. Un home amb una samarreta on es podien llegir les inicials AHTR (Adolf Hitler Tenía Razón) s’ha enfrontat també a l’apoderat de la CUP. El diputat d’ERC al Parlament Jose Rodríguez ha difós el vídeo en què l’ultra ha increpat l’apoderat de la CUP.

L’home amb la samarreta de Hitler cridava “maricón vente para fuera” a l’apoderat de la CUP, que estava protegit per diverses persones. Els apoderats del PSC i del PP han frenat l’agressió.

L’apoderada dels comuns ha hagut de ser traslladada en ambulància i el d’ERC ha anat a un CAP perquè li fessin un informe mèdic per denunciar l’individu. Tots dos estan bé, segons ha dit Rodríguez a Twitter.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Carles Viñals Casado a maig 26, 2019 | 21:59
  Carles Viñals Casado maig 26, 2019 | 21:59
  No paga la pena comentar res. Que un energúmen pugui agredir uns apoderats en un col.legi electoral i no ser immediatament detingut per la força pública (al menys no consta en la notícia que la detenció s'hagi produit), constitueix el millor dels comentaris. Espanya, "estado de deshecho."
 2. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a maig 27, 2019 | 10:37
  Serafi Bandarra i Grataconys maig 27, 2019 | 10:37
  Made in Spain
 3. Icona del comentari de: actuen amb impunitat a maig 27, 2019 | 10:58
  actuen amb impunitat maig 27, 2019 | 10:58
  Tenint en compte la ideologia d'aquest individu, va pel carrer com si res, d'haver estat qualsevol de nosaltres segur que ja hauriem dormit al calabós

Nou comentari

Comparteix