Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les propostes de cada alcaldable per guanyar la ‘batalla de Barcelona’
  • CA

Les propostes més sonades dels candidats a l’alcaldia ja han aparegut als discursos dels mítings. Alguns dels alcaldables han plantejat les seves idees per convèncer els votants. El portal municipals.cat publica un recull d’alguns dels plantejaments dels candidats de cara al 26M. Una de les propostes que més han destacat ha estat la idea de Manuel Valls de celebrar uns Jocs Olímpics l’any 2032 a Barcelona.

El candidat d’ERC, Ernest Maragall, ha posat sobre la taula un programa de beques salari perquè els joves puguin estudiar sense necessitat de compaginar les aules amb una feina. La número 2 de JxCat, Elsa Artadi, pretén potenciar els pisos de lloguer social alhora que critica la manca de construcció de pisos assequibles per part de Colau.

Per part del PSC, Jaume Collboni ha promès renaturalitzar les platges i crear un campus científic unint el castell de Tres Dragons, l’Hivernacle i l’Umbracle del parc de la Ciutadella. Finalment, una de les propostes que també recull municipals.cat és la del candidat popular, Josep Bou. El cap de llista del PP ha anunciat la incorporació de paracaigudistes a la Guàrdia Urbana i desfilades de l’Exèrcit a Barcelona.

Més notícies
El candidat de Cs a l'Ajuntament, Manuel Valls, vol tornar a situar Barcelona al mapa celebrant uns JJOO / XFDC
Manuel Valls: “Barcelona ha de tornar a organitzar uns Jocs Olímpics”
Notícia: Manuel Valls: “Barcelona ha de tornar a organitzar uns Jocs Olímpics”
Comparteix
L'alcaldable de Cs a l'Ajuntament aposta per recuperar l'esperit olímpic i assegura que parlarà amb el COI per impulsar una candidatura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa