Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat espera que Puigdemont sigui un “imant” per atraure vots per a Forn
  • CA

La batalla contra el vot dual que apunten les enquestes per al 26M –l’independentisme donarà la victòria a Europa a Puigdemont i a Barcelona triarà Ernest Maragall, segons els sondejos– és l’obsessió de l’equip de la campanya de Joaquim Forn i Elsa Artadi per a les municipals. Per això aquest dijous l’exconsellera i número dos de la llista ha demanat que el vot independentista “s’acumuli” en JxCat: que tothom que voti Puigdemont voti també Forn.

“Diumenge hem de recuperar Barcelona com a capital de Catalunya, i tenim dues urnes i dues paperetes. S’ha de votar JxCat en les dues urnes, perquè el vot a aquesta candidatura és el que dirà al món que confiem tant en els presos polítics que en fem un alcalde de la capital”, ha encarregat als veïns del Guinardó que assistien al míting d’aquest vespre.

Artadi ha argumentat que demà, en el cara a cara que hi haurà a la Cadena Ser, “es veurà una foto d’Ada Colau fent veure que discuteix amb Ernest Maragall”. I ha advertit que “diumenge cal votar perquè aquesta no sigui la foto del govern, perquè en lloc d’un canvi no hi hagi un recanvi”. I ha afegit: “Nosaltres no apuntalarem ningú, no podem tenir més colauisme amb ERC o el PSC”.

Abans d’Artadi, ha intervingut Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president a l’exili i ara també diputat al Congrés de Junts per Catalunya. I ha fet un vaticini, com si fos el seu col·lega Gonzalo Boye i els seus cèlebres “ahí lo dejo”. “Puigdemont arrasarà, no en tingueu cap dubte. Sortirà diputat ell, i Toni Comín i Clara Ponsatí. I no només a Catalunya, veureu vot protesta per a Puigdemont a Guadalajara i ves a saber on, el votarà gent farta de l’estat demofòbic”, ha anunciat.

I també ha pronosticat “un efecte imant”. “Malgrat el que diguin les enquestes, quan la gent agafi la papereta de Junts per Catalunya l’agafarà per a Europa i també per a Barcelona, per a la llista de Joaquim Forn, perquè als poders fàctics espanyols, a la llotja Bernabéu, Puigdemont és el que més molesta”, ha sentenciat.

A l’acte també hi havia Laura Masvidal, dona de Forn, que ha fet una variació d’un dels versos més citats en la política catalana i ha dit: “No tot està per fer però tot és possible. Diumenge, fem-ho possible”.

Més notícies
Elsa Artadi: “Ni Colau ni colauisme”
Notícia: Elsa Artadi: “Ni Colau ni colauisme”
Comparteix
Junts per Catalunya demana els vots de “tots els progressistes” i de “tots els demòcrates” en els últims esforços per millorar les expectatives de Quim Forn
Artadi acusa Colau d’haver canviat el ‘Sí se puede’ per un “no em deixen” constant
Notícia: Artadi acusa Colau d’haver canviat el ‘Sí se puede’ per un “no em deixen” constant
Comparteix
La candidata de Junts per Catalunya recorda amb Xavier Trias i Artur Mas les topades viscudes amb l’alcaldessa | "Ens volen destruir", avisa l'exalcalde
Colau i Artadi s’alien en el debat manter i reclamen a Collboni un canvi en la llei d’estrangeria
Notícia: Colau i Artadi s’alien en el debat manter i reclamen a Collboni un canvi en la llei d’estrangeria
Comparteix
Recorden al socialista que el govern de Pedro Sánchez no ha fet res perquè es pugui donar permisos de treball als manters
Artadi vol reduir un 25% la taxa de delinqüència a Barcelona
Notícia: Artadi vol reduir un 25% la taxa de delinqüència a Barcelona
Comparteix
La candidata de JxCat proposa un servei de violència de gènere a la Guàrdia Urbana i augmentar la plantilla de la policia local fins a 3.300 agents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa