Bou: “M’he gastat les soles de les sabates per escoltar la gent!”

El candidat del PP assegura que coneix millor que cap altre rival els problemes de la ciutat

El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha volgut donar mostres aquest dimecres de tenir un coneixement al detall i millor que cap altre candidat de les problemàtiques de la ciutat. Per deixar-ho palès ha volgut fer evident que ha estat a tots els barris de la ciutat, cosa que cap altre candidat a l’alcaldia ha fet, segons ha dit: “M’he gastat les soles de les sabates recorrent Barcelona!”.

Bou s’ha fet acompanyar aquest dimecres pel líder del PP, Pablo Casado, i la candidata popular a les europees, Dolors Montserrat, en una visita que ha fet al Pier 1-Tech Barcelona, un viver d’starts ups, per demostrar que està al costat dels que innoven, dels emprenedors i dels que, com diu ell, saben què és “pujar i baixar persianes”.

Aquí Bou ha explicat que s’ha sentit “com a casa” perquè com a empresari se sent atret a ambients on es busca innovar per aportar noves idees a les empreses perquè siguin més eficients i es creï “més riquesa, benestar i feina”. A això s’ha compromès afirmant que “deixant sense feina a la Colau donarem treball als nostres treballadors” i fins i tot ha dit que serà capaç de fer disminuir l’atur a la ciutat, passant del 10 al 6% d’atur.

Al seu costat, Pablo Casado ha recordat l’esperit de la Barcelona olímpica i ha lamentat que ens les darreres dècades, i per culpa dels independentistes, “ha anat perdent molt espai a favor de Madrid” perquè a la capital espanyola i altres ciutats del Mediterrani, ha afegit, “no s’ha perdut el temps en qüestions d’identitat”. Casado considera que s’ha de revitalitzar Espanya per convertir-la en una Califòrnia i que Barcelona hi haurà de tenir un paper central en aquest projecte per a l’atracció d’emprenedors.

Més informació

Nou comentari