Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou: “M’he gastat les soles de les sabates per escoltar la gent!”
  • CA

El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha volgut donar mostres aquest dimecres de tenir un coneixement al detall i millor que cap altre candidat de les problemàtiques de la ciutat. Per deixar-ho palès ha volgut fer evident que ha estat a tots els barris de la ciutat, cosa que cap altre candidat a l’alcaldia ha fet, segons ha dit: “M’he gastat les soles de les sabates recorrent Barcelona!”.

Bou s’ha fet acompanyar aquest dimecres pel líder del PP, Pablo Casado, i la candidata popular a les europees, Dolors Montserrat, en una visita que ha fet al Pier 1-Tech Barcelona, un viver d’starts ups, per demostrar que està al costat dels que innoven, dels emprenedors i dels que, com diu ell, saben què és “pujar i baixar persianes”.

Aquí Bou ha explicat que s’ha sentit “com a casa” perquè com a empresari se sent atret a ambients on es busca innovar per aportar noves idees a les empreses perquè siguin més eficients i es creï “més riquesa, benestar i feina”. A això s’ha compromès afirmant que “deixant sense feina a la Colau donarem treball als nostres treballadors” i fins i tot ha dit que serà capaç de fer disminuir l’atur a la ciutat, passant del 10 al 6% d’atur.

Al seu costat, Pablo Casado ha recordat l’esperit de la Barcelona olímpica i ha lamentat que ens les darreres dècades, i per culpa dels independentistes, “ha anat perdent molt espai a favor de Madrid” perquè a la capital espanyola i altres ciutats del Mediterrani, ha afegit, “no s’ha perdut el temps en qüestions d’identitat”. Casado considera que s’ha de revitalitzar Espanya per convertir-la en una Califòrnia i que Barcelona hi haurà de tenir un paper central en aquest projecte per a l’atracció d’emprenedors.

Més notícies
El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, a Can Vies | ACN
Bou demana un cara a cara a Colau perquè tindrà “més salsa” que el de Maragall i l’alcaldessa
Notícia: Bou demana un cara a cara a Colau perquè tindrà “més salsa” que el de Maragall i l’alcaldessa
Comparteix
"Un donarà les culpes a l'Ajuntament i l'altra a la Generalitat", ha vaticinat
Bou portarà Marta Sánchez a Barcelona a cantar per la Mercè si surt escollit alcalde
Notícia: Bou portarà Marta Sánchez a Barcelona a cantar per la Mercè si surt escollit alcalde
Comparteix
El candidat del PP ha criticat el llançament d’ous a la cantant espanyola durant un concert a Badalona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa