Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP demana que Quim Torra condemni la protesta amb excrements dels CDR

S’amunteguen les crítiques contra l’acte dels CDR d’aquest matí d’acumular excrements a seus judicials per protestar contra el processament dels presos polítics. El president del Partit Popular Català (PPC), Alejandro Fernández, ha catalogat els fets com a “inacceptables i reprovables” i exigirà al ple del Parlament i al president de la Generalitat, Quim Torra, que els condemni de manera “rotunda i sense matisos”. A més, també li ho demanarà a la consellera de Justícia, Ester Capella. 

Fernández ha fet extensiva la queixa a altres accions dels grups d’acció republicana, com la pintada al domicili del jutge Pablo Llarena a Sant Cugat o a la Fiscalia Superior de Catalunya, i ha insistit a l’hora de demanar la reprovació explícita d’aquests “atacs”. Segons la primera espasa del PPC, “és intolerable” que s’intenti “intimidar i pressionar” jutges i fiscals. 

També aquesta tarda l’Associació Professional de la Magistratura (APM), ha exigit mesures de seguretat a les seus judicials després de l’atac amb femta dels CDR. Els fets, segons el col·lectiu judicial, no poden ser valorats com a “actuacions de protesta o actes vandàlics” i sobrepassen “qualsevol límit legítim de la llibertat d’expressió”, segons ha recollit Europa Press. Així mateix, critiquen que no s’hagin pres “mesures satisfactòries i han acusat d’inacció al govern. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa