L’Ajuntament de Barcelona ha hagut de declarar deserts dos concursos de selecció d’alts càrrecs a l’àrea d’Urbanisme per manca d’aspirants. La Gaseta municipal ha publicat les resolucions dels dos procediments, el passat 16 de febrer. El lloc de Coordinador/a de Projectes d’Anàlisi i Estratègia ha quedat vacant perquè cap dels candidats admesos en fase inicial no ha prosseguit amb el tràmit, en deixar d’enviar la memòria requerida a la segona fase del procés de selecció.

El cas de l’oferta per ser Director/a de Serveis de Planejament de la Gerència d’Urbanisme encara és més contundent: no s’hi ha presentat cap aspirant. Un tercer concurs ha quedat vacant, en aquest cas a l’àrea de Drets Socials, però per una causa més habitual: els qui s’havien ofert no han obtingut prou puntuació.

El fiasco de les dues ofertes de feina a Urbanisme l’ha airejat JxCat aquest divendres, en difondre que havia registrat una pregunta formalment adreçada a l’alcaldessa Ada Colau per aclarir què ha passat. Li reclama saber si es contractarà algú de forma immediata per sortir del pas mentre es prepara un nou concurs, o si per contra quedaran aquests càrrecs clau sense omplir durant una temporada.

“Que aquests fets insòlits i extraordinaris, succeeixin en una ciutat com Barcelona, que disposa d’una elevadíssima concentració de magnífics arquitectes i urbanistes i enginyers, i que cap d’ells estigui interessat en desenvolupar una tasca tant atractiva i ben remunerada com la de director de Serveis de Planejament de la Gerència d’Urbanisme és força estrany”, ha asseverat el regidor Jordi Martí Galbis en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa