L’Ajuntament de Barcelona ha hagut de declarar deserts dos concursos de selecció d’alts càrrecs a l’àrea d’Urbanisme per manca d’aspirants. La Gaseta municipal ha publicat les resolucions dels dos procediments, el passat 16 de febrer. El lloc de Coordinador/a de Projectes d’Anàlisi i Estratègia ha quedat vacant perquè cap dels candidats admesos en fase inicial no ha prosseguit amb el tràmit, en deixar d’enviar la memòria requerida a la segona fase del procés de selecció.

El cas de l’oferta per ser Director/a de Serveis de Planejament de la Gerència d’Urbanisme encara és més contundent: no s’hi ha presentat cap aspirant. Un tercer concurs ha quedat vacant, en aquest cas a l’àrea de Drets Socials, però per una causa més habitual: els qui s’havien ofert no han obtingut prou puntuació.

El fiasco de les dues ofertes de feina a Urbanisme l’ha airejat JxCat aquest divendres, en difondre que havia registrat una pregunta formalment adreçada a l’alcaldessa Ada Colau per aclarir què ha passat. Li reclama saber si es contractarà algú de forma immediata per sortir del pas mentre es prepara un nou concurs, o si per contra quedaran aquests càrrecs clau sense omplir durant una temporada.

“Que aquests fets insòlits i extraordinaris, succeeixin en una ciutat com Barcelona, que disposa d’una elevadíssima concentració de magnífics arquitectes i urbanistes i enginyers, i que cap d’ells estigui interessat en desenvolupar una tasca tant atractiva i ben remunerada com la de director de Serveis de Planejament de la Gerència d’Urbanisme és força estrany”, ha asseverat el regidor Jordi Martí Galbis en un comunicat.

Nou comentari