Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament suspèn el ple de març i demana funcionaris voluntaris
  • CA

El govern d’Ada Colau ha decidit aquest dijous suspendre el ple del mes de març, previst pel dia 27. “Les circumstàncies ho justifiquen plenament”, ha dit el tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle. Segons el regidor, l’executiu ho ha comunicat ja als grups municipals, que ho han “acceptat i comprès”. La setmana vinent l’alcaldessa mantindrà una reunió virtual amb l’oposició per debatre la situació amb ells.

A més, la gerència municipal que lidera Sara Berbel ha enviat una carta a tots els treballadors municipals –la plantilla és de quasi 15.000 persones– per demanar voluntaris que vulguin anar a treballar en serveis essencials del consistori la setmana vinent. L’Ajuntament preveu que d’aquí uns dies s’arribi al màxim de contagis de l’epidèmia i “es necessitaran mans” perquè es multiplicaran les necessitats socials a atendre. Així, vol disposar d’una llista de personal disponible per anar distribuït les tasques a fer, “sempre complint amb els protocols sanitaris”, ha dit la regidora de Salut, Gemma Tarafa.

Els dos regidors han informat aquest dijous al migdia sobre l’evolució del coronavirus a Barcelona en una nova compareixença en streaming. El govern municipal concentra les novetats informatives en una única roda de premsa, que es pot seguir en directe. A diferència de dilluns i dimecres, no han comptat amb un missatge de l’alcaldessa Ada Colau ni del tinent Jaume Collboni des dels seus domicilis, on estan confinats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa