Els detinguts per la protesta contra Cs, en llibertat provisional

Un dels arrestats va ser atrapat per un mosso que se li va llançar a sobre, en una maniobra que va córrer per la xarxa gravada en vídeo

Els dos detinguts aquest dimecres en una protesta contra un acte de Ciutadans a Horta han quedat en llibertat provisional aquest dijous al matí, segons han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TJSC). 

El jutjat d’instrucció 22 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha rebut els detinguts i després els ha deixat en llibertat, tot i que han d’estar a disposició del jutjat quan els citin. No s’han dictat altres mesures cautelars. Tots dons estan imputats per un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

[r:1]

Els fets es van fer virals ahir al migdia perquè es va veure, gravat en vídeo, el moment en què un dels arrestats era atrapat per un agents dels Mossos, que se li va llançar al damunt fent-li un placatge digne del futbol americà. Segons els testimonis, el que acabava de fer el noi detingut havia sigut llançar una ampolla d’aigua buida.

 

Més informació

Nou comentari