Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau surt en defensa de Gala Pin: “Tant de bo li arribessin a la sola de la sabata”
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau ha sortit en defensa de l’exregidora de Ciutat Vella, Gala Pin, davant la insinuació del PP que havia trobat feina a través de “portes giratòries”, per haver estat contractada com a tècnica en una fundació que va rebre una subvenció municipal el passat mandat. La líder dels comuns ha acusat al regidor popular Josep Bou d’estar “difamant” i tancant amb “ombra de la sospita” l’honorabilitat de Pin, de qui ha dit sentir-se “profundament orgullosa”. Ha recordar les contractacions milionàries de José Maria Aznar o Rodrigo Rato en consells d’administració de grans empreses i ha etzibat a Bou que “tant de bo li arribessin a la sola de la sabata a Gala Pin” els representants del PP

“No m’ho puc creure que s’atreveixi a parlar de Gala Pin associada a portes giratòries, de veritat li demano que s’excusi i ho retiri”, li ha reclamat a Bou. El líder del PP s’hi ha negat i l’alcaldessa ha contraatacat: “És immoral i inacceptable”. “És una humil tècnica a Goteo, no s’està enriquint i mai, mai va intervenir en un expedient per afavorir aquesta fundació”, ha dit Colau. “Goteo va rebre efectivament una subvenció d’aquest ajuntament, com tantíssimes empreses”, ha raonat.

L’alcaldessa ha emfatitzat que Pin, amb qui va treballar a la PAH abans de saltar ambdues a la política institucional, “és de les persones més honestes, més integres i més compromeses amb el bé comú” que ha conegut “a la vida”. “Ve dels moviments socials i de dedicar tota la seva vida al bé comú amb tota generositat”, ha lloat. “S’ha enfrontat als especuladors i sens dubte no hi haurà cap oligopoli ni cap especulador que li ofereixi un seient a un consell d’administració”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tiruliru a febrer 28, 2020 | 18:29
    Tiruliru febrer 28, 2020 | 18:29
    nivell : oratòria de peixeteres. cap importància

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa