Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Daniel Mòdol no repetirà a la llista del PSC
  • CA

El regidor socialista Daniel Mòdol deixa la política municipal i no formarà part, doncs, de la llista del PSC per les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha anunciat ell mateix a través de Twitter, on ha agraït al president del grup municipal, Jaume Collboni, l’etapa viscuda a l’Ajuntament de Barcelona. “Per un arquitecte i urbanista ha estat un somni repensar la ciutat des de la política”, ha dit. Malgrat això, explica que ha fet una reflexió personal i que té la convicció que serà més útil a Barcelona “des de la independència política”.

Durant l’any que el PSC va formar part del govern municipal d’Ada Colau, va liderar el districte de Sarrià-Sant Gervasi i va ser també regidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni. Actualment està adscrit als districtes de Gràcia i Sant Martí i presideix la Comissió d’Economia, Urbanisme i Mobilitat, exercint de moderador dels debats entre govern i oposició sobre aquestes àrees.

Mòdol (Lleida 1972) ha exercit de professor des de 1998 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) i abans de fer el salt a la política el 2015 com a ‘independent’ havia participat en projectes urbanístics i arquitectònics destacats a Barcelona, tant en mandats socialistes com en l’etapa de CiU, com l’ordenació de la nova plaça de les Glòries o el redisseny dels mercats de la Guineueta y Encants. Collboni el va presentar com el seu Oriol Bohigas, en referència al paper clau que va jugar el veterà urbanista en els mandats de Pasqual Maragall.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa