La CUP reclama declarar Felip VI persona non grata a Barcelona

La formació considera que tot el que passi a la ciutat durant la seva visita serà “responsabilitat de la Casa Reial i el govern de l’Estat”

La CUP Capgirem Barcelona ha tornat a demanar a l’Ajuntament que segueixi els passos de Girona i altres ciutats i declari Felip VI persona non grata. El partit polític, que aquesta legislatura no té representació al ple, també ha exigit l’abdicació del rei espanyol i “la desvinculació absoluta de la seva persona del context polític, en el qual ha actuat constantment com a representant del règim del 78”. La formació anticapitalista ha critica la visita del monarca espanyol, que consideren una “provocació”. 

“No pot ser benvinguda ni tractada amb honors ni consideracions especials una persona que no només és coresponsable, sinó que com ja hem dit és incitadora de la brutal repressió policial, judicial  i institucional viscuda al Principat des de les dates prèvies a l’1 d’octubre de 2017”. A més, consideren que tot el que passi a Barcelona aquests dos dies serà responsabilitat “única i exclusiva” de la Casa Reial i el govern espanyol. La CUP ja havia demanat la reprovació del rei en altres ocasions.

Més informació

Comentaris

    Bernat C. 04/11/2019 12:44 pm
    moltes "declaracions" i molta farfolla, i lo més calent a l'aigüera . . .

Nou comentari