Cs vol que Colau demani ajuda a la policia espanyola per la inseguretat

La presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, demana un "pla integral de seguretat"

La presidenta del grup municipal de Ciutadans, Luz Guilarte, ha instat l'alcaldessa Ada Colau a "sol·licitar la col·laboració d'altres cossos policials" davant el "problema de seguretat" -com el defineix l'alcaldessa- de Barcelona. Guilarte fa referència a la Policia Nacional, que estaria disposada a col·laborar amb la policia catalana per acabar amb la inseguretat. 

La formació taronja també ha demanat una "campanya de civisme i respecte a la convivència" a la ciutat, vist l'"increment de la criminalitat i la violència" i que Barcelona és la ciutat "més insegura d'Espanya". També ha criticat Colau per "comentar temes que són de la seva competència", com podria ser la crisi de l'Open Arms, ja que l'alcaldessa no té capacitat per obrir el port de la ciutat al vaixell sinó que és competència estatal.

"No és suficient amb gestos puntuals ni promeses a llarg termini", ha declarat Guilarte, que ha instat Colau a abandonar "prejudicis ideològics" per afrontar la situació. 

La proposta del partit d'Albert Rivera és "un pla integral de seguretat" acompanyat d'una campanya de "civisme i respecte a la convivència". 

Més informació
Comentaris (11)
De manual Fa 2 mesos
Cs fent el seu paper d'embolicar la troca i amagar la mà (debat sense prejudicis ideològics... L' últim acudit, ha, ha), i a Frau Colau s li farà molt llarg aquest últim mandat.
fideli Fa 2 mesos
el 17A> españa va desaperèixer de Catalunya, i aquest volen que la piolineria la torni ocupar... els nazis mai canvien...
Bufa Fa 2 mesos
La poli panyola muntarà un altra atemptat?
Rocacorba Fa 2 mesos
Aquesta senyora de nom i congnom molt de rel catalana, que deixi que el Cos de Mossos dEsquadra, policia de Catalunya, ja saben fer la seva feina. El que convé, es anar jubilant aquells que van entrar amb el tripartit / castellans/, P. N. i G. C. i anar incorporant persones que sentin els Cos i catalanas de rel. Que de això es tractava.
Ricard Fa 2 mesos
L'únic que vol Cs és que Catalunya desaparegui.
Guaita Fa 2 mesos
Es un oxímoron : un partit que es dedica a sembrar inseguretat demana policia contra la inseguretat a uns que han sembrat més inseguretat. Que us veiem el "plumero", nens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image/svg+xml