Cs veu “manipulació ideològica” les activitats feministes i d’habitatge de dos casals de joves

Les organitzen un servei municipal de Les Corts i un centre de Sarrià-Sant Gervasi

El grup municipal de Ciutadans (Cs) exigeix al govern d’Ada Colau la “retirada immediata” de les activitats ecofeministes i sobre habitatge que han programat dos equipaments municipals per a joves. Consideren “manipulació ideològica de nens i joves” propostes per aquest juliol com el taller Organitza una gimcana ecofeminista i (Re)descobreix el teu cicle menstrual i fes una compresa de tela del PIJ Sarrià-Sant Gervasi o la xerrada Filosofia sobre l’alliberament d’espais del cicle Autogestió i models d’habitatge alternatius que té previst fer el Casal de Joves de Les Corts.

“Fomenten, entre altres, l’okupació o els corrents ideològics propis d’alguns partits”, assegura el partit taronja en un comunicat. La presidenta del grup, Luz Guilarte, defineix aquestes activitats com a “pràctiques pròpies de règims totalitaris” i vol que siguin substituïdes “per unes altres que desenvolupin les habilitats dels menors i el pensament lliure i autònom”. “S’està vulnerant el dret a una educació basada en el lliure pensament i el respecte als valores democràtics”, protesta.

Activitats juvenils a Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi que Cs considera "manipulació" / Cs
Activitats juvenils a Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi que Cs considera “manipulació” / Cs

Fa pocs dies era el PP qui s’indignava amb una altra activitat que no era del seu gust. En aquella ocasió es tractava de la xerrada “Com follem?”, que havia organitzat Arran al barri de Fort Pienc.

Més informació

Nou comentari