Cs reclama un pla contra l’ocupació i acusa el PSC de posar-s’hi de perfil

La proposta de Maria Luz Guilarte insisteix en el reforç de la presència policial en zones amb més incidència d'entrades il·legals a immobles

La presidenta de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Mari Luz Guilarte, ha presentat aquest dilluns la campanya ‘BCN OkupAda‘ contra la “permissivitat” del govern municipal amb les ocupacions, ha informat el partit en un comunicat. Cs presentarà en el ple municipal d’aquest dimecres una proposta per a l’elaboració d’un pla contra l’ocupació d’habitatges a la ciutat, amb l’objectiu de “assegurar la devolució dels immobles ocupats” de la forma més àgil possible.

Així mateix, Guilarte ha reclamat un reforç de la presència policial i el patrullatge preventiu en les zones de la ciutat més afectades, així com la creació d’una unitat de la Guàrdia Urbana destinada a la prevenció, control i seguiment dels immobles ocupats o susceptibles d’això.

Ha criticat el treball de l’Ajuntament per a fer front a aquesta problemàtica, i ha acusat el govern municipal de “fomentar, impulsar i subvencionar aquest tipus d’acte delictiu, donant l’esquena als barcelonins”.

També s’ha referit a la proposta del líder del PSC a la ciutat i primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, sobre l’ocupació, i ha dit que “fins avui el PSC sempre s’ha posat de perfil en aquest assumpte”

Nou comentari