Cs emprendrà accions legals per les pintades al seu autobús durant el Pride Barcelona

Roldán adverteix que és "impensable" que la violència i la intolerància quedin "impunes"

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat que el partit taronja emprendrà les accions legals “que corresponguin” per identificar els “agressors que van atacar” la carrossa de la formació durant el Pride Barcelona. En declaracions a Madrid, la també senadora ha afegit que és “impensable” que la violència i la intolerància quedin “impunes”.

[r:1]

Cs va denunciar ahir pintades al seu bus que commemorava el Pride Barcelona, a la plaça Universitat. Un grup de persones va impedir el pas del vehicle, després que l’organització de la manifestació LGTBI+ vetés la presència de Cs a l’esdeveniment pels seus acords amb Vox. En un vídeo difós per la formació taronja, es poden llegir al bus pintades com ara “feixistes”.

Més informació

Comentaris

  David 30/06/2019 8:37 pm
  Us hi heu fixat que per posar la bandera multicolor han tret la catalana? Podrien haver fet tot el logo sencer amb la bandera multicolor però no, han decidit deixar-ne dues i treure'n una.
  MarcEmpordà 30/06/2019 9:09 pm
  Cs i Rivera han d'entendre que en l'àmbit dels drets i llibertats fan basarda, perque s'han guanyat a pols que els tinguin por i els rebutgin. Però com que la seva educació democràtica és tan deficient, no són capaços ni d'acceptar que no els volen a prop. L'actitud de voler-hi ser encara que no t'hi vulguin és la mateixa mentalitat maltractadora que no els permet acceptar que volguem marxar d'on no volem ser.
  X*2 01/07/2019 1:46 pm
  Fora botiflers i feixistes, son gentussa

Nou comentari