Cs demana dedicar un espai cultural de Barcelona a Montserrat Caballé

Posar el seu nom a un equipament en lloc d'un carrer o plaça evitaria que el tràmit passi per la Ponència de Nomenclàtor

El portaveu de Cs a Barcelona, Paco Serra, ha explicat que el grup municipal sol·licitarà a la propera comissió de Presidència que es dediqui un espai cultural de la ciutat a la soprano Montserrat Caballé. En un comunicat aquest dijous, Serra ha assegurat que l’artista barcelonina “és un patrimoni cultural de Barcelona, d’Espanya i de el món”, i veu imprescindible que se li dediqui un espai.

Dedicar un espai a la soprano és una llarga reivindicació dels partits constitucionalistes del consistori, però fins ara no ha prosperat mai. Posar el seu nom a un equipament en lloc d’un carrer o plaça evitaria que el tràmit passi per la Ponència de Nomenclàtor. Sierra ha suggerit la possibilitat que aquest espai cultural sigui el Conservatori Municipal de Música de Barcelona per ser “un lloc emblemàtic i referent musical a la ciutat”, encara que ha dit que el llegat de Caballé sempre estarà lligat a al Liceu, a la música i a l’òpera.

Comentaris

  Fat Boy 05/12/2019 5:43 pm
  Que li dediquin a Espanya.
  Fat Boy 05/12/2019 5:43 pm
  O a Andorra.
  Rocacorba 05/12/2019 7:51 pm
  No de moment no cal. Ja en varem tenir prou,no. Ara deixeu que descansi en pau. Tenim a CATALUNYA, ALTRES SOPRANOS que han fet doctrina pel nostre païs, allì on han actuat. Ens sobren noms per a possar de dones CATALANES. d'acord ?.

Nou comentari