Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La crisi del Govern obliga a ajornar una trobada de Salut amb l’Ajuntament
  • CA

La crisi al Govern de la Generalitat pels noms dels assistents a la taula de diàleg ha obligat a ajornar una trobada entre el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la regidora Gemma Tarafa, que tenien previst reunir-se aquest migdia per tractar l’evolució de la pandèmia a la capital catalana. Un dels punts més importants era valorar si es donen les condicions per reobrir l’oci nocturn, segons ha avançat betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts municipals.

El govern municipal fa setmanes que pressiona per obrir les discoteques i reduir la pressió al carrer, ja que els botellots i les festes nocturnes a les places i les platges han posat en peu de guerra els veïns de molts barris de la ciutat. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat en diverses ocasions que es valori la possibilitat de recuperar l’oci nocturn per evitar aglomeracions com les que es van veure a les festes de Gràcia i Sants.

La demanda de l’Ajuntament de Barcelona és encara més urgent a les portes de les festes de la Mercè, que han previst més de 500 activitats per tota la ciutat i els responsables policials temen que es tornin a repetir les concentracions viscudes durant tot l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa