Els comuns reclamen a la número 4 de Valls que “plegui” del CAC

Eva Parera és consellera de l’òrgan regulador de l’audiovisual de Catalunya

El grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem ha reclamat aquest dimarts a la número 4 a la llista de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona i exmembre d’Unió, Eva Parera, que “plegui immediatament” del càrrec de consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). “Un cop ha fet públic que és candidata a les eleccions es trenca amb la necessitat de neutralitat política en un conseller i s’està malmetent la imatge i la institució, que depèn del Parlament”, ha denunciat la portaveu adjunta dels comuns a la cambra catalana, Marta Ribas.

[r:1]

Els Comuns han portat aquesta queixa a la Mesa del Parlament, però la resta de grups parlamentaris no l’han volgut considerar, ha lamentat Ribas. “Parera és consellera del CAC escollida pel Parlament i el CAC és un òrgan regulador del sector audiovisual, que ha de tenir independència política i empresarial”, ha recordat Ribas.

El grup parlamentari dels Comuns ha dirigit al mateix temps una carta al president del CAC, Roger Loppacher, perquè li reclami a Parera que marxi de l’ens i perquè ell mateix comparegui per explicar “perquè no s’han pres mesures fins ara”. “La situació ja era alarmant durant els darrers mesos”, ha afegit Ribas.

Més informació

Nou comentari