Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els comuns reclamen a la número 4 de Valls que “plegui” del CAC
  • CA

El grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem ha reclamat aquest dimarts a la número 4 a la llista de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona i exmembre d’Unió, Eva Parera, que “plegui immediatament” del càrrec de consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). “Un cop ha fet públic que és candidata a les eleccions es trenca amb la necessitat de neutralitat política en un conseller i s’està malmetent la imatge i la institució, que depèn del Parlament”, ha denunciat la portaveu adjunta dels comuns a la cambra catalana, Marta Ribas.

[r:1]

Els Comuns han portat aquesta queixa a la Mesa del Parlament, però la resta de grups parlamentaris no l’han volgut considerar, ha lamentat Ribas. “Parera és consellera del CAC escollida pel Parlament i el CAC és un òrgan regulador del sector audiovisual, que ha de tenir independència política i empresarial”, ha recordat Ribas.

El grup parlamentari dels Comuns ha dirigit al mateix temps una carta al president del CAC, Roger Loppacher, perquè li reclami a Parera que marxi de l’ens i perquè ell mateix comparegui per explicar “perquè no s’han pres mesures fins ara”. “La situació ja era alarmant durant els darrers mesos”, ha afegit Ribas.

Més notícies
Valls ha presentat tres dones com a número 2, 4 i 8 de la seva llista per Barcelona / ACN
La diputada de Cs Mariluz Guilarte, número 2 de la llista de Manuel Valls
Notícia: La diputada de Cs Mariluz Guilarte, número 2 de la llista de Manuel Valls
Comparteix
L'ex primer ministre francès i alcaldable de Cs fitxa una experta en economia i relacions internacionals com a mà dreta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa