Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els comuns critiquen “la hipocresia” de JuntsXCat i ERC pel desnonament del bloc Llavors
  • CA

La portaveu de CatECP en el Parlament, Susanna Segòvia, ha criticat aquest dimarts la “violència desproporcionada” amb la qual els Mossos d’Esquadra han actuat en el desnonament de sis famílies del Bloc Llavors de Barcelona, així com a JxCat i ERC per haver expressat el seu suport als desnonanats abans del desallotjament.

En roda de premsa en el Parlament, ha acusat a JxCat i ERC d'”hipocresia” per haver fet costat recentment a les famílies i haver demanat que es frenés el desnonament, i després haver posat als Mossos d’Esquadra a disposició per a executar-lo des de la Generalitat.

Ha instat al Govern a creure en el seu decret llei de mesures urgents per a millorar l’accés a l’habitatge i que s’implantin mesures per a fer-lo efectiu amb més tasques de mediació: “No es pot fer un desnonament sense oferir un lloguer social abans”.

Segòvia ha alertat que en aquest i en els últims desnonaments s’ha vist una “actuació desproporcionada i violenta” per part de la policia catalana, i ha mostrat el seu suport i solidaritat a les famílies desnonades.

En aquest sentit, el Sindicat de Barri de Poble Sec de Barcelona ha compartit un vídeo en el seu compte de Twitter de l’acció policial i ha qüestionat la proporcionalitat i la justificació de l’ús de la força.

Més notícies
L’Ajuntament critica el desplegament dels Mossos per desnonar el Bloc Llavors
Notícia: L’Ajuntament critica el desplegament dels Mossos per desnonar el Bloc Llavors
Comparteix
La policia catalana rebutgen una de les queixes de l'Ajuntament i asseguren que la culpa que el servei SIPHO no pugui intervenir és de la comitiva judicial
Un macrodesnonament al Poble-sec per tranquil·litzar els grans propietaris
Notícia: Un macrodesnonament al Poble-sec per tranquil·litzar els grans propietaris
Comparteix
La jutgessa va aturar-lo inicialment però després va donar la raó al fons inversor propietari i va ordenar desnonar les sis famílies del bloc Llavors amb data oberta
Una jutgessa ignora activistes i polítics i ordena el macrodesnonament de sis famílies al Poble-sec
Notícia: Una jutgessa ignora activistes i polítics i ordena el macrodesnonament de sis famílies al Poble-sec
Comparteix
Les darreres setmanes, el Sindicat d'Habitatge del Poble-sec i diverses formacions polítiques havien demanat que se suspengués l'expulsió d'aquestes sis famílies
Un gran acord polític exigeix a una jutgessa que aturi el macrodesnonament al Poble-sec
Notícia: Un gran acord polític exigeix a una jutgessa que aturi el macrodesnonament al Poble-sec
Comparteix
El Sindicat de Barri del Poble-sec ha aconseguit sumar el suport de JxCat, ERC, comuns i la CUP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa