Els comuns critiquen “la hipocresia” de JuntsXCat i ERC pel desnonament del bloc Llavors

Segòvia (CatECP) insta al Govern a creure en el seu decret llei de mesures urgents per a millorar l'accés a l'habitatge

La portaveu de CatECP en el Parlament, Susanna Segòvia, ha criticat aquest dimarts la “violència desproporcionada” amb la qual els Mossos d’Esquadra han actuat en el desnonament de sis famílies del Bloc Llavors de Barcelona, així com a JxCat i ERC per haver expressat el seu suport als desnonanats abans del desallotjament.

En roda de premsa en el Parlament, ha acusat a JxCat i ERC d'”hipocresia” per haver fet costat recentment a les famílies i haver demanat que es frenés el desnonament, i després haver posat als Mossos d’Esquadra a disposició per a executar-lo des de la Generalitat.

Ha instat al Govern a creure en el seu decret llei de mesures urgents per a millorar l’accés a l’habitatge i que s’implantin mesures per a fer-lo efectiu amb més tasques de mediació: “No es pot fer un desnonament sense oferir un lloguer social abans”.

Segòvia ha alertat que en aquest i en els últims desnonaments s’ha vist una “actuació desproporcionada i violenta” per part de la policia catalana, i ha mostrat el seu suport i solidaritat a les famílies desnonades.

En aquest sentit, el Sindicat de Barri de Poble Sec de Barcelona ha compartit un vídeo en el seu compte de Twitter de l’acció policial i ha qüestionat la proporcionalitat i la justificació de l’ús de la força.

Més informació

Nou comentari