Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau visita els Jordis a la presó i crida a no normalitzar la vulneració dels drets humans
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat aquest vespre Jordi Cuixart i Jordi Sànchez a la presó de Lledoners. Al missatge que ha fet públic a les xarxes socials ha recordat que el temps de presó preventiva que acumulen, que supera l’any i dos mesos, no té “cap justificació”. De la mateixa manera, ha remarcat que “no podem normalitzar” una “greu vulneració dels drets humans que busca criminalitzar la protesta pacífica”.

 

Anteriorment ja havia fet altres visites als presos polítics, tant a Catalunya com a les presons madrilenyes. A l’octubre va visitar Carme Forcadell al centre de penitenciari de Mas d’Enric. Abans, a l’agost, va visitar Oriol Junqueras i Quim Forn a Lledoners i Dolors Bassa a la presó de Puig de les Basses. Prèviament, però, ja s’havia reunit en altres ocasions amb els Jordis, segons fonts properes a l’entorn de l’alcaldessa, aquest és el tercer cop.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: EldeGràcia a desembre 28, 2018 | 09:25
    EldeGràcia desembre 28, 2018 | 09:25
    Aquesta secció del diari s'hauria de dir TOTColau.
  2. Icona del comentari de: Iscar a desembre 29, 2018 | 03:20
    Iscar desembre 29, 2018 | 03:20
    No cal que vinguis per aqui quedet alla on et varen votar.D'ells ja ens en cuidem al Bages de donar-lis suport i escalf . INCLUS ALGUNS HO FAN CADA DIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa