Colau: “Tots i totes tenim l’1-O gravat a la memòria”

L'alcaldessa de Barcelona recorda el referèndum i reivindica la tasca de l'Ajuntament com a acusació popular

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat el referèndum de l’1-O en el dia del segon aniversari amb una reivindicació: “Tots i totes tenim l’1-O gravat a la memòria”. La líder de l’executiu local ha posat de relleu la tasca del consistori en l’acusació popular contra el dispositiu de la Policia Nacional que va comportar càrregues contra votants. 

[r:2]

“Fa dos anys que des de l’Ajuntament fem costat a les persones agredides per un operatiu policial injustificable”, ha destacat a través de Twitter, sense oblidar la feina d'”entitats de Drets Humans”. En aquest sentit, fa referència al centre Irídia, que exerceix l’acusació particular en el cas que instrueix el jutjat número 7 de Barcelona.

[r:1]

Precisament avui el regidor de Drets Civils i Participació, Marc Serra, ha anunciat que el consistori ha demanat la imputació de 23 policies més que de moment no estan investigats i que són càrrecs intermedis.

Més informació

Comentaris

    Anselm Llorenç 02/10/2019 11:06 am
    Senyora Colau, està bé que vulga emprar un llenguatge no sexista, però per a dir "tots i totes", en català hi ha una paraula sense càrrega de gènere: "tothom".

Nou comentari