Colau tancarà la llista dels comuns a les eleccions del 10-N

L'alcaldessa anirà a la cua de la candidatura a Barcelona, que anirà encapçalada per Jaume Asens

L’alcaldessa Ada Colau tancarà la llista dels comuns al Congrés dels Diputats per Barcelona en les eleccions generals que se celebraran el 10 de novembre, han explicat fonts del partit a Europa Press.

[r:1]

Juntament amb la líder de l’executiu local, tancaran la llista el membre del Cercle Ciutadà Estatal de Podem i catedràtic de Ciència Política, Vicens Navarro, i l’ex-secretari general de CCOO a Catalunya Joan Carles Gallego.

Els llocs de sortida de la llista no mostren cap variació i Jaume Asens tornarà a encapçalar la candidatura per Barcelona, seguit de l’ecosocialista Aina Vidal, que serà la número dos.

[r:2]

El tercer lloc serà per a Podem Catalunya i Mar García repetirà en la llista seguida per qui va ser primer tinent d’alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello; el portaveu dels comuns, Joan Mena, i Maria Freixenet (ICV). Marcelo Expósito (Podem), que va ocupar una plaça en la Mesa del Congrés durant l’anterior legislatura, anirà en setè lloc i, després d’ell, Alicia Ramos, Núria Lozano i Josep Vendrell.

Més informació

Nou comentari