Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau tancarà la llista dels comuns a les eleccions del 10-N
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau tancarà la llista dels comuns al Congrés dels Diputats per Barcelona en les eleccions generals que se celebraran el 10 de novembre, han explicat fonts del partit a Europa Press.

[r:1]

Juntament amb la líder de l’executiu local, tancaran la llista el membre del Cercle Ciutadà Estatal de Podem i catedràtic de Ciència Política, Vicens Navarro, i l’ex-secretari general de CCOO a Catalunya Joan Carles Gallego.

Els llocs de sortida de la llista no mostren cap variació i Jaume Asens tornarà a encapçalar la candidatura per Barcelona, seguit de l’ecosocialista Aina Vidal, que serà la número dos.

[r:2]

El tercer lloc serà per a Podem Catalunya i Mar García repetirà en la llista seguida per qui va ser primer tinent d’alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello; el portaveu dels comuns, Joan Mena, i Maria Freixenet (ICV). Marcelo Expósito (Podem), que va ocupar una plaça en la Mesa del Congrés durant l’anterior legislatura, anirà en setè lloc i, després d’ell, Alicia Ramos, Núria Lozano i Josep Vendrell.

Més notícies
Colau amb els caps de llista pel Congrés i el Senat per les eleccions del 10N / Barcelona en Comú
Colau apel·la als votants del PSC: “Sánchez els ha fallat”
Notícia: Colau apel·la als votants del PSC: “Sánchez els ha fallat”
Comparteix
L'extinent d'alcaldia Jaume Asens repetirà com a cap de llista pel Congrés i la filla d'Ernest Lluch serà número 1 pel Senat
Comuns, socialistes i Manuel Valls van protagonitzar la investidura d'Ada Colau fa tres mesos i mig
Colau carrega contra un pacte PSOE-Cs i Valls li diu sectària
Notícia: Colau carrega contra un pacte PSOE-Cs i Valls li diu sectària
Comparteix
Els comuns presenten vídeo i lema electoral | Els protagonistes de la investidura barcelonina fa tres mesos i mig, enfrontats ara a l'esfera política espanyola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa