Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau se suma a dues crides a les xarxes socials per ajudar els hospitals i els malalts de Covid-19
  • CA

L’alcaldessa Ada Colau s’ha encomanat aquest migdia al poder de les xarxes per fer grans dues crides. Una d’elles, crucial. Segons ha explicat Colau en un missatge a Twitter, l’Hospital de Sant Pau “necessita contractar més personal” i es busquen “persones interessades”. Ha especificat els detalls de la necessitat en el seu comentari i ha encoratjat tots els que tinguin la voluntat d’oferir-se perquè escriguin al correu “[email protected]” adjuntant el seu currículum.

En una segona piulada, feta immediatament després, l’alcaldessa també ha compartit una segona proposta. Aquesta, de la Vall d’Hebron. “Un grup de professionals” estan recollint “cartes de la ciutadania adreçades als veïns i veïnes mlalts que no poden rebre visites”, ha apuntat en referència als infectats per la Covid-19. De fet, fins i tot ha compartit la carta que ella els ha adreçat. “Tots tenim alguna persona estimada que està aquests dies en algun dels hospitals. I l’enyorem. Us enyorem molt”, diu un frangment del text que els ha escrit.

En les darreres hores, altres hospitals, com el del Mar, també han fet crides a la ciutadania. En aquest últim cas, un metge demana màscares de busseig com les del Decathlon per utilitzar-les com a respiradors en el tractament a malalts per coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa