Colau retreu al PSOE que acompanyi la dreta “en les polítiques del dia a dia”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha carregat contra el PSOE per situar-se “amb la dreta en les polítiques del dia a dia” i ha lamentat que s’hagi “aliat amb una força com Ciutadans” a diferents parts de l’estat espanyol, no només al Congrés dels Diputats. A més, ha criticat al partit de Pedro Sánchez assegurant que està “desorientat” i que ha entregat la seva voluntat a les multinacionals i els grans grups de pressió. La crítica als socialistes l’ha fet a l’acte de presentació del candidat dels comuns a l’alcaldia de Terrassa, Xavi Matilla.

Durant el seu parlament, Colau també ha assegurat que “si es permet que hi hagi bloqueig de la Generalitat en polítiques socials” seran els ajuntaments els que hauran d’atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans. Una línia que l’alcaldessa de Barcelona ja ha criticat de manera recurrent, ja que denuncia que el consistori barceloní es carrega amb moltes més responsabilitats en matèria d’habitatge o serveis socials del que li tocaria per la manca d’actuació dels governs català i espanyol. 

En la mateixa línia reivindicativa, Ada Colau ha animat el municipalisme a “feminitzar la política” i, alhora, a trobar grans consensos de ciutat per posars els veïns al centre de la política. 

 

Nou comentari

Més notícies

Colau qualifica la incorporació d’Alamany a ERC de “transfuguisme clàssic”

L'alcaldessa ironitza: "Mai l'he sentida parlar de la ciutat, desconec quin projecte pot tenir"

Jaume Collboni: “Amb Colau teníem discrepàncies però la roba bruta es rentava a casa”

L'alcaldable del PSC defensa el catalanisme socialista, vol que Colau porti la Generalitat als tribunals i esquiva concretar una solució pel MACBA i el CAP del Raval Nord

Ada Colau a Elsa Artadi: “Mentre era al Govern no ha fet res per Barcelona, al contrari”

L’alcaldessa encapçala un míting a les Cotxeres de Sants, acompanyada de Jaume Asens i Ernest Urtasun: "Aquestes eleccions van de fer-nos fora"

Ada Colau: “Al final resultarà que PDECat i Ciutadans estan d’acord”

L'alcaldessa ha destacat que tant Artadi com Valls tenen l'objectiu de fer-la fora de l'Ajuntament