Colau retreu al PSOE que acompanyi la dreta “en les polítiques del dia a dia”

L'alcaldessa ha lamentat que els socialistes estiguin "desorientats" i s'hagin entregat a les multinacionals i els grups de pressió

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha carregat contra el PSOE per situar-se “amb la dreta en les polítiques del dia a dia” i ha lamentat que s’hagi “aliat amb una força com Ciutadans” a diferents parts de l’estat espanyol, no només al Congrés dels Diputats. A més, ha criticat al partit de Pedro Sánchez assegurant que està “desorientat” i que ha entregat la seva voluntat a les multinacionals i els grans grups de pressió. La crítica als socialistes l’ha fet a l’acte de presentació del candidat dels comuns a l’alcaldia de Terrassa, Xavi Matilla.

Durant el seu parlament, Colau també ha assegurat que “si es permet que hi hagi bloqueig de la Generalitat en polítiques socials” seran els ajuntaments els que hauran d’atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans. Una línia que l’alcaldessa de Barcelona ja ha criticat de manera recurrent, ja que denuncia que el consistori barceloní es carrega amb moltes més responsabilitats en matèria d’habitatge o serveis socials del que li tocaria per la manca d’actuació dels governs català i espanyol. 

En la mateixa línia reivindicativa, Ada Colau ha animat el municipalisme a “feminitzar la política” i, alhora, a trobar grans consensos de ciutat per posars els veïns al centre de la política. 

 

Més informació

Nou comentari