Colau replica a Sánchez: “Els que hem fet els deures i pactat governs podem anar a dormir”

El president espanyol en funcions ha dit que amb Podem a la Moncloa no podria agafar el son perquè els comuns defensen “els presos” independentistes

L’alcaldessa Ada Colau s’ha adreçat a Pedro Sánchez a través de Twitter per assegurar-li: “Els que hem fet els deures i hem pactat governs podem anar a dormir. Sánchez no. Bona nit”. L’alcaldessa de Barcelona ha reaccionat d’aquesta manera a les declaracions que el president en funcions del govern espanyol ha fet aquest dijous en una entrevista a La Sexta.

El líder del PSOE ha afirmat que si hagués format un govern amb Unides Podem “no podria dormir igual que el 95% dels espanyols”, perquè “hi hauria un govern defensant la Constitució i un altre els suposats presos polítics”, en referència a la posició dels comuns sobre la imminent sentència del Suprem.

Més informació

Comentaris

  capitao lampiao 20/09/2019 11:13 am
  Vol dir que ja poden anar a jeure fins a la propera.
  Presoner núm. 43102002 20/09/2019 12:08 pm
  .Els que han fet els deures i han pactat un govern amb el PSOE i amb Ciutadans, se'n poden anar a dormir sabent que han acomplert el seu deure amb el Rei, amb Espanya, amb la capital Madrid... i amb la cadira de batlle. Els Comuñs enlloc d'hipotàlem, tenen hipocresia i la secreten de forma natural..
  Ja 20/09/2019 4:02 pm
  Sobretot si has pactat amb feixistes i tens la protecció delborbó.

Nou comentari