Colau no anirà a la manifestació de la Diada

L’alcaldessa de Barcelona assegura que no s’hi sent “representada”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que no anirà a la manifestació de la Diada de l’11 de setembre perquè no s’hi sent “representada”, tot i que ha matisat que “respecta” qui vulgui participar-hi. Colau, que tampoc va assistir a la manifestació de l’any passat, ha explicat en una entrevista al programa Todo es mentira de Cuatro que sí que participarà als actes oficials que organitzen l’Ajuntament i la Generalitat, com la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova.

Preguntada per l’augment de la delinqüència a Barcelona, Colau ha insistit que la ciutat té un “problema específic” amb els furts i els robatoris amb violència, però ha descartat parlar de crisi de seguretat. “Hem alertat que hi havia un problema, però no hi ha crisi”, ha dit. També ha disculpat el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, perquè considera que el regidor socialista no era “conscient” de la repercussió que tindrien les seves paraules.

L’alcaldessa tampoc creu que Barcelona tingui un problema amb els homicidis, ja que tot i haver registrat un estiu fatídic, es manté entre les ciutats del món amb una taxa de morts per habitant més baixa del món. “No tenim un homicida en sèrie ni la gent es mata pel carrer”, ha defensat Colau, que també ha recordat que els Mossos d’Esquadra han descartat qualsevol vinculació entre els homicidis d’aquest any més enllà que la majoria estan relacionats amb temes de drogues. 

Més informació
Comentaris (31)
Josep M. Fa 5 mesos
Disculpa alcaldesa progre, diuen que pels seus fets els coneixereu, doncs, com que ja et coneixem (torna Trías). NO T'HI VOLEM !!!
Josep M. Fa 5 mesos
Es millor que les farsants es quedin a casa, que descansis
Baix Emporanes Fa 5 mesos
Tot el dolent que pasa a Barcelona te la culpa segons ella la Generalitat perque no li posen mes Mossos i tambe el gobern de Madrid (Psoe) que per cert es el seu soci principal a l'ajuntament i voste jubilant als Guardas Urbans. recollint tots els menas i tops mantas que pot i si no enviant.los a altres poblacions proximas, pero voste i el seu soci del Psoe no fan res positiu, nomes parlan i parlan i parlan que ho solicionin altres. la
at Fa 5 mesos
despreciable i repugnant individua
odisea Fa 5 mesos
Que verguenza para Barcelona tener una alcaldesa anticatalana y cateta.
ferreret Fa 5 mesos
Molt millor que es quedi a casa seva tots els dies de l'any. Els serveis municipals de neteja aniran més alleujats.
image/svg+xml