Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau i Maragall se les tenen per l’apoltronament en la política

El candidat d’ERC, Ernest Maragall, ha dit d’Ada Colau que té una “manca d’arguments” després que l’alcaldessa es mostrés “sorpresa” perquè l’ex conseller d’Exteriors porti “dècades” en política. En una entrevista aquest matí a Aquí, amb Josep Cuní Colau ha criticat que l’alcaldable d’ERC porti en política “dècades i dècades” i l’ha comparat amb Celestino Corbacho, l’ex ministre de Treball que anirà de número tres a la llista de Manuel Valls.

Maragall ha contestat a l’alcaldessa en un fil a Twitter en què ha lamentat les paraules de l’alcaldessa i ha dit que “cal saber quin és el teu lloc en cada moment”. “Menysprear el coneixement, l’experiència i la capacitat de gestió és coherent amb la concepció progressista de la política?”, s’ha preguntat el candidat a alcalde. 

Per a Colau es pot exercir la política sense cap càrrec, per exemple des de posicions d’activisme. L’alcaldessa ha recordat la seva etapa a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) per posar-se d’exemple. “Els polítics han d’estar a prop de la resta de mortals”, ha considerat. 

L’experiència de l’alcaldable d’ERC també va ser motiu de polèmica per un comentari de l’exalcalde Xavier Trias. L’actual regidor del PDECat va considerar que a Maragall se li havia “passat l’arròs”, i l’ex conseller d’Exteriors va contestar amb un vídeo​ en què simulava una conversa amb el veterà dirigent dels demòcrates nord-americans Bernie Sanders.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa