Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau cedeix un local municipal per atendre casos de violència policial
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha cedit al Centre Irídia – Centre per la Defensa de Drets Humans un local municipal perquè hi atengui víctimes de violència policial i afectats de qualsevol altre tipus per les protestes. L’espai està situat al Born, al carrer del Rec número 15, on actualment es troba el Centre Municipal de Recursos de Drets Humans. La cessió té una durada de dues setmanes, des d’aquest dijous 17 fins al 31 d’octubre.

En una nota, el consistori ha detallat que l’entitat atendrà “les persones víctimes de situacions de violència en el marc de les protestes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem”. Detalla, a més, que oferirà “un servei gratuït d’atenció psicosocial i d’assessorament jurídic” a les persones “ferides o afectades per les càrregues policials o per diferents situacions d’estrès, ansietat o angoixa vinculades a les situacions de tensió en el marc de l’exercici del dret a la protesta”.

El consistori ja donava “suport econòmic i logístic” al Centre Irídia, però ara “reforça” la col·laboració per “garantir” que totes les persones afectades “puguin accedir a l’acompanyament necessari davant d’aquest tipus de situacions”. “Es tracta d’un servei per tenir cura del benestar de les veïnes i els veïns”, afegeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa