Els CDR convoquen una “olimpíada” i demanen portar-hi “pilotes toves”

Els CDR del Barcelonès han anunciat una nova protesta contra la sentència per aquest dijous al vespre, amb inici a les 19h als Jardinets de Gràcia i recorregut incert. Aquesta vegada la volen caracteritzar com una “olimpíada republicana”, en referència de les Olimpíades Populars de 1936 que no es van poder celebrar a Barcelona per l’esclat de la Guerra Civil. Si dimecres demanaven als assistents que portessin paper de wc per netejar “la merda”, ara conviden a portar una “pilota tova” i vestir “xandall” per convertir la marxa en “una festa esportiva i desobedient”. 

També precisen que no serà una concentració estàtica sinó que es desplaçarà, tot i que no han avançat cap a on: “Avui no ens concentrem, avui ens expandim”. La vigília la concentració a Gran Via amb Marina va derivar en una improvisada manifestació cap a altres punts, com la seu d’Interior al passeig Sant Joan, on van començar els disturbis

Segons l’actitud dels participants i la destinació, doncs, podria produir-se una tercera nit de barricades i càrregues en una jornada que teòricament havia de protagonitzar la vaga d’estudiants. A més una altra convocatòria a les set del vespre presenta un gran risc de conflicte per la cita simultània d’ultres i antifeixistes a la plaça Artós del barri de Sarrià.

Comentaris

  Joan Toral Octubre 17, 2019 | 13:32
  Pilotes medicinals
  Vicenç Ramoneda Octubre 17, 2019 | 14:15
  Atenció! Convocatòria @picnicxrep a Sagrada Família de BCN per demà divendres 18 a les 11:00h. https://bit.ly/2oOUzdJ
  Foc, no, gràcies Octubre 17, 2019 | 14:30
  Seny. No a la vostra violència

Nou comentari