Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els CDR contraprogramen Pedro Sánchez a Barcelona: “President, torna a casa teva”
  • CA

Una protesta convocada pels CDR s’ha presentat a tocar de l’acte de final de campanya del PSC per al 10N, al Pavelló Tèxtil de la Fira, per enviar un missatge a Pedro Sánchez: “President, torna a casa teva”. Els Mossos han fet un cordó perquè no poguessin acostar-s’hi. 

Quan ja eren més d’una cinquantena de persones, els manifestants han avançat des del carrer Lleida pel carrer de Rius i Taulet. Immediatament, una línia d’antiavalots de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra els ha barrat el pas. Des d’aquest moment, tant els CDRs com la policia han mantingut la posició i no s’han produït incidents més enllà de la tensió inicial.

Els CDR amb les pancartes amb què esperaven Pedro Sánchez al míting final del PSC per al 10N / Jordi Borràs

Els CDR amb les pancartes amb què esperaven Pedro Sánchez al míting final del PSC per al 10N / Jordi Borràs

A pocs metres, seguia omplint-se el míting del PSC i el PSOE, que comptava amb la presència de figures com Pedro Sánchez, Josep Borrell o Miquel Iceta. De d’una hora abans, les portes del recinte de la Fira eren obertes i els antiavalots controlaven qui s’hi podia apropar. A qui duia simbologia independentista o un llaç groc, immediatament se li bloquejava l’accés i el forçaven a fer mitja volta.

Una hora i escaig després d’haver iniciat la protesta, els concentrats han recollit les pancartes i han marxat.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa