CDR i Arran es colen a ERC per criticar les negociacions amb el PSOE i els tanquen a dins

El CDR de les Corts i Arran d'Horta-Guinardó denuncien que el partit ha volgut "invisibilitzar la protesta" durant l'estona que han tingut la persiana abaixada

Protesta peculiar aquest dimarts a la tarda al carrer Calàbria de Barcelona, a la seu central d’ERC. Membres del CDR de les Corts i d’Arran d’Horta-Guinardó, segons han anunciat ells mateixos als seus comptes de Twitter, han entrat a la seu del partit per criticar les negociacions amb el PSOE per una possible investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. Hi portaven una pancarta que deia: “Ni investidura, ni negociació. Amnistia i autodeterminació”. 

El cas és, però, que un cop a dins els responsables del local han abaixat les persianes i els han tancat a l’interior durant una estona, segons denuncien, per “invisibilitzar” la protesta.

Una mitja hora després, però, han sortit i han donat per acabada la mobilització, que han considerat “un èxit”.

Comentaris

    L'espanyolittat d'ERC queda fora de qualsevol dubte 27/11/2019 9:03 am
    Sí nois fan veure que no us senten, que no existiu perquè els incomodeu. Penseu que ERC avantposa els seus interessos de partit al mandat del poble, igual, igual al que feren els anys trenta del segle passat.
    Ramon 27/11/2019 3:45 pm
    Rebi des d'ací i de part meua ERC la mateixa solidaritat que ells han retut a Convergència les incomptables vegades que durant anys i anys han estat agredides les seves seus per Arran i faunes similars.

Nou comentari