Carmena sobre els aldarulls: "Els policies són éssers humans igual que els manifestants"

L'exalcaldessa de Madrid compareix davant una comissió sobre drets polítics del Parlament de Catalunya

L'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena s'ha referit aquest divendres als aldarulls que van tenir lloc a Barcelona després de la sentència del procés i ho ha fet per trencar una llança a favor de la policia en el marc d'una compareixença a la comissió de drets civils i polítics del Parlament de Catalunya, on ha estat convidada. "Per què una persona tira una llamborda contra un policia? Per què s'ha de lesionar els policies? Són éssers humans igual que els manifestants", ha advertit davant dels diputats catalans.

Més info: L'exalcaldessa de Madrid pren el sol a Barcelona

Carmena ha assenyalat que "si algú pren decisions violentes ha de tenir un retret", també els policies si demostren que "no se saben defensar sense violència". Al llarg de la comissió parlamentària, Carmena ha defensat que el referèndum de l'1-O va ser il·legal i que el conflicte català s'ha de resoldre a través del diàleg i la reforma constitucional, però mai "saltant-se les lleis".

Més informació
Comentaris (21)
Josep M. Fa 1 mes
Sra. Carmena, aquí en aquesta terra, procurem guanyar-nos la vida amb d'altres activitats de tota mena, si algú arriba a fer-se mosso, pocs són els de vocació i molts els que no tenen on més agrafar-se, excepte els de la Brimo, vinguts de CNP i GC perquè en temps passats cobraben més en aquest cos i a sobre de natural solen ser violents x ADN
io Fa 1 mes
Vella caducada defensant el seu plat.
torracollons Fa 1 mes
les xorrades d'aquesta bruixa comunista ñolista no es mereixen cap comentari! Fan fàstig, com ella!!!
ganxó Fa 1 mes
Una diferencia: un tira la llamborda, i prou. l'altra amb la porra a la ma reparteix estopa tan com vol. Suposo que deu haver-hi el dret a defensar-se. Una pregunta: Qui va ser primer la llamborda o la porra?
Francesc Fa 1 mes
Nois el domini de la metrópoli no depen de si la metrópoli és més d'esquerres o de dretes, això està clar i ella és metrópoli.
llunaplena Fa 1 mes
Com es nota que ha estat jutgessa. Quedat a casa a fer mitja.
image/svg+xml