Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou vol una mesa amb veïns i policia per fer front als ‘botellons’
  • CA

El president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, proposarà que es creï una “mesa de diàleg” en què participin veïns, comerciants, policies i partits polítics per fer front els botellons, que han tornat a proliferar després d’aixecar-se el toc de queda i han causat molèsties en diversos barris, en especial a Ciutat Vella. Bou ho proposarà a la pròxima comissió de presidència de l’Ajuntament.

El popular creu que tenir en compte l’opinió dels veïns és “imprescindible” per trobar a una solució a “un greu problema”, diu la formació, que afegeix que, a banda de ser il·legals, les concentracions per beure i fer festa al carrer “no són recomanables” en plena escalada desbocada de contagis de coronavirus. “Els veïns estan patint aquest descontrol i estan protestant cada dia contra els botellons. És el moment de seure tots els actors implicats per trobar una solució a un problema que és complex”, manifesta Bou.

El PP suggereix que la mesa de diàleg que planteja elabori un pla que ofereixi “respostes clares i reals al problema de l’increment dels botellons i de l’incivisme que provoquen”, apunta el partit. A més, Bou qüestiona la decisió del govern local de remullar les platges i les places per intentar impedir aglomeracions a la nit. “És una mostra més que el govern municipal va perdut i que no sap què fer per solucionar aquest tema”, pensa el popular.

Més notícies
Un agent de la Guàrdia Urbana davant de gent concentrada al Born, anit / Laura Fíguls / ACN
El temor als contagis enerva els veïns en una nova nit de ‘botellons’ i desallotjaments
Notícia: El temor als contagis enerva els veïns en una nova nit de ‘botellons’ i desallotjaments
Comparteix
La inquietud per les aglomeracions s'uneix a les molèsties per soroll a carrers al voltant del Fòrum i de la Barceloneta
El president del grup municipal a Barcelona, Josep Bou / Europa Press
Bou acusa Colau de repartir el 95% dels contractes “a dit”
Notícia: Bou acusa Colau de repartir el 95% dels contractes “a dit”
Comparteix
Els populars creuen que es fracciona "un elevat nombre" de contractacions per evitar procediments transparents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa