Bou vol que un retrat del rei Felip VI presideixi els plens de l'Ajuntament

Diu que Colau "no pot continuar menyspreant" el cap de l'estat espanyol

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha demanat a l'alcaldessa, Ada Colau, que la imatge o bust del rei Felip VI presideixi el saló de plens per complir amb el que estipula el Reial decret 2568/1986 del Reglament d'Entitats Locals.

En un comunicat aquest dimecres, Bou ha insistit que Colau "no pot continuar menyspreant el rei, ni l'Estat", per la qual cosa la imatge de Felip VI ha de ser present des del primer ple d'aquest mandat per establir la normalitat democràtica, segons ell.

"El rei ha estat una figura clau per a Catalunya, com es va demostrar amb el seu discurs sobre Catalunya el 3 d'octubre del 2017 i quan va donar suport a la ciutat després dels atemptats del 17 d'agost, el Mobile World Congress o el Saló de l'Automòbil", ha afirmat.

Colau va retirar el 23 de juliol del 2015 el bust del rei Joan Carles, però un recurs interposat per la Delegació del Govern espanyol a Catalunya el novembre del 2017 va obligar a col·locar el retrat del rei en un "lloc preferent i d'honor" del saló de plens.

Penja el retrat al despatx del PP 

Bou ha explicat que ha penjat al despatx del grup municipal del PP la imatge del monarca, i també ha presentat una petició per escrit a l'alcaldessa Colau per "reclamar que la imatge del rei Felip VI aquest present des del primer ple del mandat". El president del grup popular al consistori ha compartit un vídeo a Twitter en què col·loca el retrat del monarca al despatx del PP a l'Ajuntament. A més, ha felicitat el rei espanyol pel cinquè aniversari des de la coronació i li ha agraït la feina. 

 

Comentaris (14)
No va dir que marxaria, Fa 7 mesos
de l'ajuntament, aquest "personatget"?
jupp Fa 7 mesos
Això d'aquest senyor és d'accident o de naixement?
El meu nom és cosa meva Fa 7 mesos
Si encontraras el médico adecuado te harías coser tus labios a su culo.
JordiP Fa 7 mesos
Ei, Bou, t'oblides una cosa, on posarem el crucifix i la foto del Papa?
Fora la Plutocràcia invasora..... Fa 7 mesos
Que es pregunti als ciutadans i ciutadanes de Barcelona si el volen o no, no pot ser imposat per molt hereu de Franco que sigui, per que llavors no es la voluntat del poble, es a dir, no es demo=poble cracia=poder.
Catalunya, amb Valencia i Balears, varem lluitar contra els Borbons, i no els volem. Fa 7 mesos
Això no beneficia en res als habitant de Barcelona, i vostè no cobra un dineral cada més, per fotre parides, i venir a tocar els nassos a la majoria, farts de pagar a inútils que estan sonats...que només busquen confrontació....
image/svg+xml