Bou reclama que el retrat de Felip VI torni a l’Ajuntament i confia en el PSC per aconseguir-ho

El regidor del PP creu que aquesta mesura serviria per "normalitzar" Barcelona

Els símbols ocuparan gran part de les intervencions del PP en el primer ple ordinari del mandat, que se celebra dilluns. Els dos regidors del grup, Josep Bou i Óscar Ramírez, han presentat aquest divendres les propostes que portaran a la sessió, una de les quals és la reclamació perquè es torni a posar el retrat del rei d’Espanya al saló de plens i una altra, un prec a l’alcaladessa, Ada Colau, perquè retiri de la façama el llaç groc de suport als presos polítics, que encara es conserva perquè de moment no hi ha cap ordre judicial en contra.

[r:1]

Bou ha reclamat que la imatge de Felip VI “ocupi un lloc preferent i d’honor al saló de plens, perquè Barcelona es normalitzi”. I per aconseguir-ho, espera tenir l’ajuda de la meitat del govern municipal, la del PSC. “El PSOE és un partit que governa la nació [Espanya], per això ha d’actuar, no és possible que la imatge del rei no sigui present en una ciutat com Barcelona, ​​això no passa en altres grans ciutats d’Espanya. A més el nostre rei és el Comte de Barcelona i això mereix ser respectat “, ha afegit.

Segons el regidor, la retirada del retrat monàrquic va ser “una mesura populista del govern Colau”, i ara cal restituir-lo “com a símbol d’estabilitat política i de seguretat jurídica”.

A més, ha recordat que el jutjat contenciós administratiu número 3 de Barcelona va estimar una demanda de la Delegació del govern espanyol a Catalunya contra la decisió de l’Ajuntament, que acusava l’alcaldia de la ciutat d'”inactivitat en matèria de compliment de l’article 85.2 del reial decret 2568/1986, que estableix l’obligatorietat que el retrat del cap d’estat presideixi el saló de plens”.

El llaç groc

Pel que fa al llaç groc, el PP en demanarà la retirada “amb motiu del període electoral” però “de forma indefinida”. Bou defensa que “és necessari un Ajuntament lliure de símbols partidistes que creen controvèrsies i vulneren la neutralitat i tampoc ajuden a acabar amb la fractura de la convivència que provoquen aquests símbols separatistes”.

Més informació

Comentaris

  joan 27/09/2019 6:38 pm
  Bou, vol dir un toro capat, vol dir que no te collons, nomès per xerrar
  2019 27/09/2019 7:32 pm
  i yo que no nos cobren la basura i ledejen de pagar el sueldo ael a ella i a sus hijas
  Toni 27/09/2019 7:36 pm
  Si ,que lo ponga en el W.C
  Xevier 27/09/2019 7:42 pm
  Escolta forner, treballa una mica per la ciutat de Barcelona i deixa't de fotos del rei i desfilades militars. Aquests temes els comentes al pati del psiquiàtric....
  X*2 27/09/2019 8:09 pm
  Posats a fer estupideses, aquest paio podria demanar que tambè pengin la del criminal Franco, la del Felip V,, la del conde duque de Olivares i la del Tejero, i aixi anar completan el museo de la gentussa
  Daniel_Andreuenc 27/09/2019 8:41 pm
  Que se l' enporti a casa seva i es masturbi a sobre.
  irónico 27/09/2019 9:38 pm
  Que es TU rey ostias, si tanto lo quieres lleva su retrato en la carterita y dale besitos y mimos , copón!!!
  RAMON 27/09/2019 10:10 pm
  I a persones que fan llastima quan neixen i no cuan moren
  Pep 28/09/2019 12:23 am
  José, por qué no te lo llevas tú a tu casa si tanto te gusta?
  Elia 28/09/2019 8:01 am
  Que se'l endugui a casa seva i se'l pengi a la capsalera del llit si vol, però que no emprenyi...els catalans no tenim rei!
  PBP 28/09/2019 11:55 am
  Sr, Bou, o Toro en español, aquest és el gran problema de Barcelona?
  Joanb 28/09/2019 1:07 pm
  I si fos el retrat de Franco aquest totxo exigiria el mateix. Pertany al perfil d’homes que no se senten tranquils si no es troben sota la mirada omnipresent d’un alfa uniformat i armat. I quant més autoritari i sanguinari, millor.

Nou comentari