El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat aquest dijous que portarà a cada ple municipal un retrat del rei i que provarà de col·locar-lo. Ho ha dit en declaracions als mitjans després d’una visita al Palau de Cibeles amb l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida. Bou ha bromejat en demanar a l’alcalde madrileny un retrat del rei, perquè ell va col·locar-ne un al seu despatx des del primer moment, però era més petit.

Ha ressaltat que el va col·locar al despatx perquè no hi ha cap retrat del rei a l’Ajuntament, i ha remarcat que en portarà un a cada ple i el posarà davant seu. “No l’abandonaré, perquè el rei d’Espanya també és el rei dels catalans, encara que alguns no ho creuen”, ha remarcat Bou sobre el retrat al saló de plens, d’on es va retirar un bust del rei emèrit Joan Carles I i no es va col·locar cap imatge de Felip VI.

Madrid i Barcelona han d’anar de la mà

Bou ha defensat que Madrid i Barcelona han d’anar de la mà, perquè són dues grans capitals i motors i ha plantejat que treballin juntes i que Barcelona vengui la marca Espanya per atreure inversors i fer créixer l’economia, per la qual cosa es requereix estabilitat política i seguretat jurídica, segons ell. “Si algun enemic té Barcelona, mai no ho podrà ser Madrid. L’enemic de Barcelona i Catalunya és el nacionalisme”, que divideix els catalans. 

Bou també ha lamentat que a l’Ajuntament es debati sobre el llaç groc i sobre si el cervell dels atemptats de l’agost del 2017, Abdelbaki es-Satty, tenia relació amb el CNI. Així, ha criticat que durant el ple es parlés del llaç groc i també del fet “que si el CNI tenia contacte amb un musulmà”, quan s’hauria d’haver parlat d’assumptes com la inseguretat, l’habitatge, la mobilitat i l’economia, segons Bou.

Comentaris

  JAC Juliol 18, 2019 | 16:35
  Poca feina
  Joan Gibert Juliol 18, 2019 | 16:55
  Aquest individu és definitivament curt de gambals!
  X*2 Juliol 18, 2019 | 17:02
  Fote'l al teu forn i no emprenyis feixista botifler
  Pepon Juliol 18, 2019 | 18:29
  Sr, BOU Muuuu, por farvor deje esta obsesion anti CAT.
  Rocacorba Juliol 18, 2019 | 21:58
  Ja fa anys aquest home que fa el tenoca per les t.v. castellanes, ni cas. Hi ha qui diu, que hi ha lloc i botigues que elaboren el pa i les pastes dolçes, molt mes gustoses que el seu forn. potser, si la gent es possa d'acord, anar probar una temporada, les pastes dolçes, el pa, ect.d'un altre forn, que ni ha, poder el posarien al seu lloc. es questiò de provar-ho. La primera al morros !
  rosa Juliol 19, 2019 | 10:43
  La foto la penjas a casa teva, la podrás veure cada día "plom".

Nou comentari

Més notícies
El president del grup municipal del PP, Josep Bou, amb un retrat del rei. | Europa Press

Bou vol que un retrat del rei Felip VI presideixi els plens de l’Ajuntament

Diu que Colau "no pot continuar menyspreant" el cap de l'estat espanyol