Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou exhibeix el suport de Pedro Garcia Aguado, del programa ‘Hermano mayor’
  • CA

El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha demanat que la selecció espanyola pugui tornar a jugar partits oficials a Catalunya per “normalitzar” la situació. En el marc d’un acte amb el campió olímpic i protagonista del programa Hermano Mayor Pedro García Aguado, que ha mostrat el seu suport a la candidatura del PP, i el periodista Tomàs Guasch, Bou ha demanat no només que hi hagi partits de la selecció espanyola a Catalunya sinó que es puguin posar pantalles gegants a l‘espai públic de Barcelona per poder seguir els partits en directe.

De fet, el candidat recorda quan la selecció va guanyar la final del Mundial de futbol el 2010 i “la gent va sortir al carrer en un acte transversal amb banderes espanyoles”. “Va ser apoteòsic”, recorda el candidat. Per la seva banda, l’esportista i presentador de televisió García Aguado ha assegurat que votarà Bou perquè “parla clar” i defensa les persones “silenciades” per l’independentisme.

Bou ha remarcat la importància de l’esport en la cohesió social i en el creixement personal de la població i ha demanat que cada barri pugui tenir un equipament municipal per poder practicar esport. A més, el candidat també ha proposat la reconstrucció del palau esportiu de Montjuïc per “fer-lo tot nou”, així com la cobertura del velòdrom d’Horta, que ha assenyalat que són dues demandes dels veïns.

En relació a les Olimpíades, de fet, el candidat ha assegurat que és molt partidari tant de celebrar els jocs d’hivern com els d’estiu a la ciutat, però ha advertit que mentre hi hagi “inseguretat política i jurídica” serà molt difícil. “Primer hem d’arreglar-nos nosaltres”, ha explicat Bou, que ha reivindicat la necessitat d’un alcalde que defensi “la Barcelona de tots” i que sigui “capaç d’unir a tothom”.

García Aguado, que ha participat al col•loqui amb Bou, ha explicat el seu vot al PP perquè defensa la Barcelona que el va “acollir”, que lamenta que ja no és l’actual. Així, encara que ha reconegut que el seu posicionament polític li ha portat insults i crítiques, ha reafirmat el seu vot perquè troba a faltar “la Barcelona divertida, cultural i d’esdeveniments esportius” com la de les Olimpíades del 92.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa