La nova regidora de Mobilitat després de la reestructuració del govern municipal, Laia Bonet, ha mogut la primera gran fitxa pel que fa al personal que l’ha d’envoltar en la segona meitat del mandat. La mà dreta de Jaume Collboni ha fitxat Oriol Altisench, que ja treballava per a l’Ajuntament, com a gerent adjunt a la regidoria. D’aquesta manera, Altisench ascendeix en les seves responsabilitats municipals, que fins ara es basaven en coordinar el projecte de connexió de les xarxes de tramvia i a dirigir les actuacions estratègiques de mobilitat de l’empresa BIMSA. A més, el nou gerent adjunt a Mobilitat és alhora el degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, càrrec que ocupa des del 2014.

L’anunci s’ha fet públic tot just dues setmanes després que es retirés la fins ara regidora Rosa Alarcón al capdavant de l’àrea de Mobilitat i s’hi designés Laia Bonet. Així, l’impacte d’aquesta decisió estratègica ja comença a deixar-se veure. El nomenament situa Altisench en una posició clau en un moment crucial. Segons apunta l’Ajuntament, una de les principals tasques que se li atribuirà serà la de gestionar l’aplicació dels nous fons Next Generation. Aquesta decisió, de fet, lliga amb una altra de les seves múltiples responsabilitats allunyades de l’Ajuntament. En aquest cas, ser membre del consell assessor del Govern de la Generalitat per als mateixos fonts europeus arribats en l’escenari post-pandèmic.

El seu currículum barreja una llista gens menyspreable de funcions en l’administració pública amb l’ocupació d’alts càrrecs a col·legis, fundacions i altres entitats. Des del 2013, aquest enginyer ha estat el director adjunt de la Gerència d’Ecologia Urbana barcelonina. Tanmateix, a això s’hi han de sumar altres tasques exercides al mateix Ajuntament, com la de coordinador de projectes a Barcelona Gestió Urbanística, la de director adjunt d’infraestructures de BIMSA i la de director de gestió d’obres de l’Institut Municipal d’Urbanisme. A més, també ha estat enginyer d’obra per a diverses empreses constructores durant la seva carrera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: NO pasaran ladrones COLAU.PUIG.CDC.3%, sou porqueria de lladres comuns a octubre 02, 2021 | 07:16
    NO pasaran ladrones COLAU.PUIG.CDC.3%, sou porqueria de lladres comuns octubre 02, 2021 | 07:16
    TRAM MAFIA COLAU.FELIP PUIG.3% UN NEGOCI PER FORRAR A LA COMUNA. BUS ELECTRIC, FORA LA MAFIA COLAU. CHORIZOS UNIDOS JAMAS SERAN VENCIDOS

Nou comentari

Comparteix