Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Blindatge policial total de la plaça Sant Jaume per la reunió Torra-Sánchez
  • CA

La reunió que se celebra al migdia entre els presidents català i espanyol han requerit mesures de seguretat exhaustives per les protestes. Unitats de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Guàrdia Urbana blinden tots els accessos a la plaça Sant Jaume davant les convocatòries contra la trobada. Un mínim de dues unitats d’antiavalots protegeixen les entrades a Sant Jaume. Aquest blindatge total ha desfet gairebé tota protesta, ja que només queden alguns manifestants a l’acces des del carrer Paradís.

Furgons dels Mossos blindant la plaça Sant Jaume per la reunió Torra-Sánchez / A.L.

Furgons dels Mossos blindant la plaça Sant Jaume per la reunió Torra-Sánchez / A.L.

En l’únic punt on han quedat manifestants, al carrer Paradís, s’han viscut uns moments de tensió. La topada s’ha produït entre una dona que dona suport al president Torra i una dona partidària de Sánchez. Les dues dones han discutit fins que una d’elles ha apujat el to i ha fet un discurs sobre els joves dels CDR detinguts a Sabadell, que han denunciat tortures de la Guàrdia Civil. Mentrestant no se sentia ningú altre dir res més. Fins i tot ha escridassat un home perquè reia. “Com et segueixis rient et donaré un cop de boso!”, li ha dit. L’home s’ha mostrat perplex per l’actitud de la dona. “Només reia i m’ha amenaçat”, ha narrat.

Mentrestant, els cordons policials no deixaven passar pràcticament ningú a la plaça. Únicament ho podien fer els transportistes que portaven comandes als restaurants o persones que han de fer gestions a l’Ajuntament o la Generalitat i ho acrediten o convencen els policies.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: un tipo que vive en Tabarnia a febrer 06, 2020 | 19:59
    un tipo que vive en Tabarnia febrer 06, 2020 | 19:59
    els GOSSOS tenien que ser, al mar tots plegats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa