Batlle admet la "crisi de seguretat" però diu que "les coses s'estan fent bé"

El tinent de Prevenció i Seguretat fa una crida a la calma

El tinent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, ha admès aquest dimecres que Barcelona pateix ''una crisi de seguretat'' amb un augment del 9% dels fets delictius que han fet créixer la sensació ''d'inseguretat'' entre la ciutadania. Batlle però, ha volgut fer una crida a la calma i ha destacat que els delictes contra les persones, els més greus, han disminuït un 1,27% el primer semestre respecte el mateix període de l'any passat i ha destacat l'augment de l'activitat policial i les accions per revertir la ''insuficiència'' de presència policial com a solucions en marxa.

Batlle ha posat d'exemple que ''les coses s'estan fent bé'' l'operatiu conjunt d'aquest dimecres contra quatre narcopisos, un fenomen que ha assegurat que ja és ''residual''.

Més info: Set detinguts en una operació conjunta per desmantellar 4 narcopisos de cop

La compareixença del tinent d'alcalde ha arribat després que en els últims cinc dies hi hagi hagut cinc apunyalaments a la ciutat. 

Més informació
Comentaris (1)
Rocacorba Fa 2 mesos
Deu m'en guard, que el govern del Cap i Casal de CATALUNYA, fos de Convergencia, La Crida. E.Rde C. JuntpelSi, Pedcat, ect. Simplement que fos un consistori català. No deixaria de parlar-ne tot el sant dia, setmanes, mesos,. ect. i ell anar xerran i cobrant. Vaia fantasma !