Barcelona no reposarà els més de 1.000 contenidors cremats als aldarulls

L’Ajuntament està a l’espera que es normalitzin els serveis i avaluarà la situació dia a dia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que de moment no reposarà els més de 1.000 contenidors que s’han cremat durant la setmana d’aldarulls per la sentència del judici de l’1-O. Segons han explicat fonts municipals, aquests dies s’han destrossat 1.044 contenidors, a més de pavimentacions, senyals de trànsit, semàfors i espais verds. En total, costarà 2,7 milions d’euros reposar i reparar tots els desperfectes.

El consistori està a l’espera que “es puguin anar normalitzant els serveis” i analitzarà la situació a diari per avaluar quan és el millor moment per tornar a posar els contenidors. Mentrestant, dos equips recol·lectors retiraran les escombraries quan sigui necessari i es reforçaran els serveis per “recollir tota la brossa” que s’acumuli cada dia. A les zones on no hi ha contenidors, l’Ajuntament demana que es respecti al màxim l’horari, que comença a partir de les 20.00.

Les restriccions afecten sobretot a l’Eixample, especialment la zona dreta, la part nord de Ciutat Vella –sobretot plaça Urquinaona– i la part sud de Gràcia, al voltant dels Jardinets.

Més informació

Nou comentari