Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona no reposarà els més de 1.000 contenidors cremats als aldarulls
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que de moment no reposarà els més de 1.000 contenidors que s’han cremat durant la setmana d’aldarulls per la sentència del judici de l’1-O. Segons han explicat fonts municipals, aquests dies s’han destrossat 1.044 contenidors, a més de pavimentacions, senyals de trànsit, semàfors i espais verds. En total, costarà 2,7 milions d’euros reposar i reparar tots els desperfectes.

El consistori està a l’espera que “es puguin anar normalitzant els serveis” i analitzarà la situació a diari per avaluar quan és el millor moment per tornar a posar els contenidors. Mentrestant, dos equips recol·lectors retiraran les escombraries quan sigui necessari i es reforçaran els serveis per “recollir tota la brossa” que s’acumuli cada dia. A les zones on no hi ha contenidors, l’Ajuntament demana que es respecti al màxim l’horari, que comença a partir de les 20.00.

Les restriccions afecten sobretot a l’Eixample, especialment la zona dreta, la part nord de Ciutat Vella –sobretot plaça Urquinaona– i la part sud de Gràcia, al voltant dels Jardinets.

Més notícies
Vint-i-cinc detinguts pels aldarulls dels últims dies a Barcelona, en llibertat
Notícia: Vint-i-cinc detinguts pels aldarulls dels últims dies a Barcelona, en llibertat
Comparteix
Ja són 68 els arrestats a Barcelona que han passat a disposició judicial, i 16 els empresonats
Colau planta Torra però es reuneix amb Torrent per parlar dels aldarulls
Notícia: Colau planta Torra però es reuneix amb Torrent per parlar dels aldarulls
Comparteix
L'alcaldessa de Barcelona ha considerat que la trobada impulsada pel Govern era "precipitada" i ha preferit una de "discreta" al Parlament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa