Barcelona no reposarà els més de 1.000 contenidors cremats als aldarulls

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que de moment no reposarà els més de 1.000 contenidors que s’han cremat durant la setmana d’aldarulls per la sentència del judici de l’1-O. Segons han explicat fonts municipals, aquests dies s’han destrossat 1.044 contenidors, a més de pavimentacions, senyals de trànsit, semàfors i espais verds. En total, costarà 2,7 milions d’euros reposar i reparar tots els desperfectes.

El consistori està a l’espera que “es puguin anar normalitzant els serveis” i analitzarà la situació a diari per avaluar quan és el millor moment per tornar a posar els contenidors. Mentrestant, dos equips recol·lectors retiraran les escombraries quan sigui necessari i es reforçaran els serveis per “recollir tota la brossa” que s’acumuli cada dia. A les zones on no hi ha contenidors, l’Ajuntament demana que es respecti al màxim l’horari, que comença a partir de les 20.00.

Les restriccions afecten sobretot a l’Eixample, especialment la zona dreta, la part nord de Ciutat Vella –sobretot plaça Urquinaona– i la part sud de Gràcia, al voltant dels Jardinets.

Nou comentari

Més notícies

Vint-i-cinc detinguts pels aldarulls dels últims dies a Barcelona, en llibertat

Ja són 68 els arrestats a Barcelona que han passat a disposició judicial, i 16 els empresonats

Colau planta Torra però es reuneix amb Torrent per parlar dels aldarulls

L'alcaldessa de Barcelona ha considerat que la trobada impulsada pel Govern era "precipitada" i ha preferit una de "discreta" al Parlament