Assistents a l’Assemblea d’Electes tallen la Diagonal i demanen unitat als partits

Alguns assistents a l’Assemblea de Càrrecs Electes han tallat la Diagonal en acabar la reunió al Palau de Congressos (Barcelona), fins arribar a la plaça Universitat, on han donat suport als estudiants acampats. Fins a quatre persones que han pres la paraula durant l’assemblea, aquest dimecres al vespre, han reclamat als assistents que donin suport als universitaris quan acabi la reunió.

Una de les veus ha exigit “unitat per coordinar la desobediència” tant a les institucions com també als carrers, començant per avui a la nit a la plaça Universitat. Alguns electes també han proposat despenjar la bandera espanyola de les institucions.

Desenes d’electes han tallat la Diagonal, a les 21:15 hores, per després avançar cap a la plaça Universitat. El conductor d’un dels cotxes que s’ha quedat aturat pel tall de l’avinguda ha baixat del vehicle per enfrontar-se als electes, i fins i tot han arribat a les mans. Al cap de poc ha marxat amb el cotxe sense més incidents.

Nou comentari

Més notícies

Els Mossos blinden les seus de Cs i PP a Barcelona per la castanyada dels CDR

Unes 300 persones s'han aplegat als Jardinets de Gràcia per protestar, per 17è dia, contra la sentència del judici de l'1-O

Els estudiants s’organitzen per mantenir indefinidament l’acampada a Universitat

Els participants han decidit quedar-se fins que decideixin el contrari de forma assembleària o siguin desallotjats