Artadi: “La reunió de Colau amb Sánchez ha sigut del tot decebedora”

La presidenta del grup municipal de JxCat es pregunta "com pot ser que l'alcaldessa no pugui reclamar al govern on també mana el que deuen a Barcelona?”

La trobada entre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha sigut considerada de “totalment decebedora” per Elsa Artadi, presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona. Entre d’altres punts, troba a faltar algun acord sobre les inversions pendents a Rodalies, el finançament del transport públic, els accessos i l’electrificació del Port i el tancament del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca, una reivindicació de la qual sempre han fet bandera els comuns. “Com pot ser que Ada Colau no pugui reclamar al govern on també mana tot el que deuen a Barcelona?”, ha preguntat Artadi. 

“Nosaltres ja havíem advertit que aquesta trobada no havia de servir només per fer-se una foto, sinó que havia de servir per reclamar i reivindicar el que es deu des de l’Estat”, ha recordat. “No necessitàvem que d’aquesta reunió dels mateixos partits que governen a l’Ajuntament i a l’estat espanyol en sortís que faran una comissió per veure com poden avançar en les coses pendent. El que volem és que es compleixin tots els incompliments que venim arrossegant des de fa tants anys amb l’Estat espanyol”, ha afegit.

Més informació

Nou comentari